Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
PADHOLM asztal és GUDHJEM székek a teraszon

Vacsora a kertben - kerti bútor ötletek

Amikor végre megérkezik a jó idő, természetes hogy vágyunk ki a természetbe. Tavasszal és nyáron igyekszünk kihasználni a meleget és a jó levegőt. Az egyik legújabb trend szerint megvalósíthatjuk a beltér kényelmét a kertben vagy teraszon is. Annyi különbséggel, hogy körülölel minket a természet. Lényegében hasonlóan rendezed be a kerted vagy teraszod, mint a nappalidat, kényelmes bútorokkal, szőnyeggel, könyvespolccal, fali dekorációval, plédekkel és díszpárnákkal.
 

Kényelem kültéren

Ismerd meg kerti bútorainkat amiket kültéren és beltéren is használhatsz. Így ha véget ér a nyár nyugodtan használhatod a nappalidban. A székek általában könnyűek, így egyszerűen mozgathatóak, és elég stílusosak ahhoz, hogy ne üssenek el a nappalid többi bútorától.

Székek a tengerparti teraszon
 

Különböző formájú asztalok

Egy új kerti bútor garnitúra választásánál az asztal formájáról is döntened kell. Egy kevesebb helyet kínáló de közvetlenebb hangulatot sugárzó kerek asztalt választanál, vagy egy nagyobb társaság vendéglátásához is megfelelő hagyományos asztalt?

 

 

 

 

 

Kiegészítők a varázslatos hangulatért

 

A legfontosabb persze az asztal amit körbe ülve a családdal és barátokkal nagyszerűen érezhetjük magunkat. De ha igazán feledhetetlenné szeretnéd tenni a tavaszi és nyári estéket, akkor vesd be a kiegészítőket.

A lámpások kihagyhatatlanok - a földön és az asztalon is nagyszerűek, de a fára is felakaszthatod őket. 
 

 

 

Minden olyan kiegészítőt használhatsz amit a nappalidban is használnál: szép vázákat, virágkaspókat, gyertyákat.

Egy meleg pléddel felkészülhetsz a hűvösebb estékre. Néhány díszpárnával pedig még kényelmesebbé teheted a kerti bútorokat. A falat dekorálhatod poszterekkel vagy tükörrel, egy vastag szőnyeggel pedig a hideg ellen is védekezhetsz.

A nagyobb meleg ellen kiváló megoldás egy minőségi napernyő

 

 

Tudjon meg többet

Kültéri karácsonyi világítás biztonsági tippek

Fény az éjszakában: kerti világítási ötletek

A kerek kerti asztalok előnyei

Kerti dekorációs ötletek, amelyek meghosszabbítják a nyarat

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.