Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Rakásolható kerti székek óceáni műanyagból és kerti székek és kerti asztal újrahsznosított fából

Szabadtéri étkezés és fenntarthatóbb kerti bútorok

Kevés dolog teszi még jobbá a teraszon vagy az erkélyen való étkezést. Az egyik ilyen az az, hogy a kerti bútorokat illetően jó döntést kell hozzunk. Ebben a blogbejegyzésben két különböző terméket mutatunk be, amelyek fenntarthatóbb választást jelentenek.

SADBJERG rakásolható szék újrahasznosított óceáni műanyagból

A SADBJERG egy stílusos és kényelmes kerti rakásolható szék, amelynek kényelmét élvezheted annak tudatában, hogy az ülés és a háttámla újrahasznosított óceáni műanyagból készült, a karfán lévő fa FSC minősítésű (FSC® N001715) tölgyfa, a váz pedig újrahasznosított alumíniumból készült.

SADBJERG egymásra rakásolható a könnyebb tárolás érdekében, ezzel is kiterjesztheted a székek élettartamát, megvédve őket a hidegtől, esőtől és széltől.  

Kerti rakásolható szék újrahasznosított aluminium kerettel
Rakásolható szék SADBJERG fekete
35000 Ft/db
64900 /db
Megtakarítás 46%
A készlet erejéig
Csak az áruházban

EBBESKOV kerti asztal újrahasznosított fából

Az EBBESKOV kerti asztal lábai, kerete és asztallapja FSC tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosított, tömör tölgyfából készült. Ülj le, dőlj hátra, és élvezd a gyönyörű látványt és a tömör fa kényelmét, amely tökéletes keretet ad a szababan töltött vacsorapartiknak.. 

Kerti asztal újrahasznosított fából
Asztal EBBESKOV SZ90xH196 teakfa
175000 Ft/db
349900 /db
Megtakarítás 49%
A készlet erejéig
Csak az áruházban

Az FSC-címke a garancia arra, hogy az új kerti bútoraihoz felhasznált fa fenntartható erdőgazdálkodásból vagy más felelős forrásból származik.

Stílusos kerti bútorok

A SADBJERG  rakásolható szék és az EBBESKOV kerti asztal olyan jól illeszkedik egymáshoz, hogy a JYSK-ben kerti szettként is kaphatóak. Ez azt jelenti, hogy kedvező áron juthatsz hozzá a kerti étkezőgarnitúrához.

Kerti rakásolható székek újrahasznosított alumíniumból és óceáni műanyagból, valamint kerti asztal újrahasznosított fából

Tekints meg további blogokat kerti bútorainkról.
 

Tudjon meg többet

A kert igazi dísze: a függőszék és függőágy

Esőálló kerti ülőgarnitúrák

Hogyan dekoráld a teraszod vagy erkélyed

Hogyan válasszuk ki a legjobb napozóágyat