Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
egzotikus kerti szett

Pihenj egzotikus kerti szettünkkel

A JYSK büszkén mutatja be új kerti bútorait, a bambuszból készült BAMLE sorozatot.

A bambusz az elmúlt években népszerű alapanyag lett, különösen kültéri bútorok készítéséhez használják előszeretettel. Ennek több oka is van: olcsó, egzotikus hatású, és rusztikus szépsége bármely modern teraszhoz vagy erkélyhez illik. A JYSK-nél mi imádjuk, hogy a bambusz bútor milyen szépen illik a skandináv stílushoz. Ezek az egyedi darabok az idővel patinásak lesznek - így befolyásolhatod, hogy nézzenek ki évekkel később. Minél több fényt kap a bambuszbútor, annál világosabb lesz a színe. A bambusz trópusi hangulatot kölcsönöz bármilyen térnek, legyen az erkély, terasz vagy kert.

Kerti bútor mindenkinek

Mi megadjuk a lehetőséget, hogy úgy pihenhess, ahogy csak szeretnél - akár egy bambusz napágyban, ahol szabadon élvezheted a meleg délutánokat az erkélyen vagy teraszon. Használj JYSK napágypárnát a tökéletes kényelemért.


El tudsz képzelni egy bensőséges csevegést a legjobb barátnőddel ezen a BAMLE padon? Összecsukható, így könnyen el tudod tenni, ha kell a hely valami másra.

 


A BAMLE strandszékeket könnyen magaddal tudod vinni a strandra vagy a parkba.


Az egzotikus hangulatot megkoronázhatod egy asztalkával - legalább van hová tenni a hideg italokat.


De a bambusz nem csak szép - számtalan további előnye van.

A bambusz egy fűféle, így a belőle készült bútorok könnyűek és egyszerűen hordozhatók. Továbbá, a bambusz egy erős, természetes alapanyag, ami különösen strapabíró - a bambusz nem dagad meg nedves környezetben és nem szikkad össze száraz levegőn, de javasoljuk, hogy hosszabb esőzésekkor takard le a belőle készült bútort. A karcolásoknak is ellenáll, ezért vágódeszkák készítéséhez is használják.

 

 

Tudjon meg többet

A kert igazi dísze: a függőszék és függőágy

Esőálló kerti ülőgarnitúrák

Hogyan dekoráld a teraszod vagy erkélyed

Hogyan válasszuk ki a legjobb napozóágyat