Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Raklapkanapé ülőpárnákkal és pléddel teraszon, árnyékoló terasz fölött

Kelts trendi street food hatást a teraszon raklapkanapékkal és bárasztalokkal

A street food udvarok Európa-szerte egyre népszerűbbek. Veszünk egy nyilvános helyet, például közteret vagy buszgarázst, néhány büfékocsit különböző ételekkel - pizzaszeletekkel, hamburgerrel vagy akár az indiai konyha ételeivel, és tessék, a vevők özönlenek is. Ezek az udvarok hangulatos, fesztelen és megfizethető helyek egy-egy finom étkezésre a városban - és ha nem tetszik az egyik kocsi áruja, a szomszédnál biztosan találsz kedvedre valót.

Ha neked is tetszik ez a fesztelen atmoszféra, miért ne teremtenéd meg ugyanezt a saját teraszodon?  Hadd adjunk néhány tippet ebben a blogbejegyzésben

A raklapkanapék stílusosak és megfizethetőek

Pallet sofa with cushions and throw on a patio

A street food stílus lényege a laza, fesztelen hangulat. Semmi pucc: néhány raklap jó kanapévá válhat ülőpárnák, például a SKJERPE segítségével. Teremtsd meg újra ezt az életvidám és trendi légkört a teraszodon!

Takaríts meg helyet bárasztalokkal

Garden table with chairs in grey and yellow with an insert of a bar table

A street food udvaron való étkezés közösségi alkalom, ahol mindenki kiválaszthatja a kedvencét vagy akár osztozni is lehet egy közös tál ételen. Elfelejtheted a finomkodó asztali etikettet is, csak a tisztaságra kell ügyelni. Ha nem áll rendelkezésedre sok tér, a bárasztalok praktikus, helytakarékos megoldást jelenthetnek.

Nyers és urbánus

Sun shelter covering a patio

 A street food udvarok sokszor régi gyárépületekben vagy a szabad ég alatt szoktak felbukkanni. A nyers, közvetlen városközpont-hangulatot kiemeli egy, az udvar fölé kifeszített árnyékoló, és így megvédheted a vendégeidet a tűző naptól is.

Ha leszáll az este, tüzet gyújthatsz egy fém kerti tűzrakóban - megmelegedhetsz a tűz mellett és csodálhatod a táncoló lángokat.

Outdoor fire pit with burning logs on a patio

Sok szerencsét a saját hangulatos teraszodhoz!

 

Tudjon meg többet

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása