Íróasztalok és számítógépasztalok az otthoni irodába

Számítógépasztalok és író-, tanulóasztalok melyekkel kényelmessé és praktikussá teheti otthoni irodáját vagy dolgozószobáját. Előfordult már, hogy otthonában nem talált helyet papírjai rendezéséhez, a számlák elintézéséhez vagy otthoni munkájához? A megfelelő irodabútor, például íróasztal kiválasztásával ideális munkakörülményeket biztosíthat dolgozószobájában. Nem kell lemondania a stílusról sem, hiszen a JYSK választékában dizájnos számítógépasztalokat és skandináv formaterveket talál melyek kiválóan illeszkednek majd home office elvárásaihoz.

A számítógépasztal vagy íróasztal a dolgozószoba vagy otthoni iroda egyik legfontosabb bútordarabja. A JYSK kínálatában különféle számítógépasztalok és gépasztalok, méretek, színek és anyagok széles választékát találja a viszonylag egyszerű számítógépasztaloktól az íróasztalt, fiókokat, polcokat, billentyűzettartót és felső részt magukban foglaló komplex megoldásokig. Az utóbbi azok számára praktikus, akik külön helyet igényelnek irataik és a személyes mappák számára, illetve fiókokat a nyomtatópapír, tollak és ceruzák elhelyezésére.

Ha pedig nem szeret sok időt ülve tölteni az íróasztal mellet a számítógép előtt görnyedve, akkor Önnek tökéletes választás lehet egy állítható magasságú asztal. Megemelve az asztalt kényelmesen tud állva dolgozni és a gerincének is jót tesz majd ha kicsit megpihenhet a folyamatos üléstől.  

A vérbeli játékosoknak pedig minőségi gamer asztal választékunkat ajánljuk.

  Dolgozószoba - Író-/számgépasztalok

  Nagyszerű ajánlat
  Íróasztal ABBETVED 48x120 tölgy/fekete
  19950 Ft/db
  39900 /db
  Megtakarítás 50%
  basic
  Csak online
  Nagyszerű ajánlat
  Íróasztal ABBETVED 48x120 tölgy/fehér
  19950 Ft/db
  39900 /db
  Megtakarítás 50%
  basic
  Íróasztal TISTRUP 60x120 fekete
  20000 Ft/db
  29900 /db
  Megtakarítás 33%
  basic
  Gamer asztal HALSTED 60x120 fekete
  30000 Ft/db
  39900 /db
  Megtakarítás 24%
  basic
  Íróasztal EVETOFTE 60x125 tölgy
  40000 Ft/db
  59900 /db
  Megtakarítás 33%
  basic

  Home office - az otthoni iroda

  Az egészség megőrzése különösen fontos. Ezért választékunkban olyan elektronikusan állítható magasságú íróasztalt és gamer asztalt is kínálunk, amivel a munka megszakítása nélkül tud ülő és álló pozíció között váltani pár másodperc alatt, ezzel kímélve gerincét és serkenti a vérkeringést.

  A JYSK kínálatában a következő anyagú és felületű íróasztalok szerepelnek:

  • Magasfényű fehér
  • Olajjal kezelt tölgy
  • Bükk
  • Lakkozott
  • Fém és fa

  Diákok, iskolások és gamerek számára is kínálunk íróasztalokat, akiknek rengeteg helyre van szükségük könyveik, mappáik, jegyzeteik elhelyezésére. A számítógépasztalhoz olyan irodaszéket ajánlunk, amely optimális támaszt nyújt a hátnak, amikor az ember hajnalok hajnalán még mindig a feladatain dolgozik.