Íróasztal és számítógépasztal az otthoni irodába

Számítógépasztalok és íróasztalok, tanulóasztalok melyekkel kényelmessé és praktikussá teheti otthoni irodáját vagy dolgozószobáját. Előfordult már, hogy otthonában nem talált helyet papírjai rendezéséhez, a számlák elintézéséhez vagy otthoni munkájához? A megfelelő irodabútor, például íróasztal kiválasztásával ideális munkakörülményeket biztosíthat dolgozószobájában. Nem kell lemondania a stílusról sem, hiszen a JYSK számítógépasztal választékában modern formaterveket talál melyek kiválóan illeszkednek majd home office elvárásaihoz.

A számítógépasztal vagy íróasztal a dolgozószoba vagy otthoni iroda egyik legfontosabb bútordarabja. A JYSK kínálatában különféle számítógépasztalok és gépasztalok, méretek, színek és anyagok széles választékát találja a viszonylag egyszerű számítógépasztaloktól az íróasztalt, fiókokat, polcokat, billentyűzettartót és felső részt magukban foglaló komplex megoldásokig. Az utóbbi azok számára praktikus, akik külön helyet igényelnek irataik és a személyes mappák számára, illetve fiókokat a nyomtatópapír, tollak és ceruzák elhelyezésére.

Ha pedig nem szeret sok időt ülve tölteni az íróasztal mellet a számítógép előtt görnyedve, akkor Önnek tökéletes választás lehet egy állítható magasságú asztal. Megemelve az asztalt kényelmesen tud állva dolgozni és a gerincének is jót tesz majd ha kicsit megpihenhet a folyamatos üléstől.  

A vérbeli játékosoknak pedig minőségi gamer asztal választékunkat ajánljuk. 

Home office - az otthoni iroda

Az íróasztal az otthoni iroda elengedhetetlen része. A dolgozószoba stílusához illő asztal kiválasztásán felül viszont elsődleges az egészségünket is szem előtt tartanunk. Ennek érdekében például egy állítható magasságú asztal rendkívül előnyös, mivel a munka megszakítása nélkül tudja kinyújtóztatni lábait és váltogatni az ülő és álló pozíció között. Ez kíméli gerincét és serkenti a vérkeringést - sőt, akár egy futópadot is elhelyezhet a megemelt asztal alá, így összekötve a sportot a munkával. 

Amennyiben sok helyre van szüksége könyvei, mappái és különböző papírjai számára, érdemes egy fiókokkal vagy polcokkal ellátott számítógépasztalt választania. Amennyiben pedig egy kisebb felületű asztalt választ, viszont a nap folyamán váltogatja a billentyű és papírok használatát, egy billentyűtartóval felszerelt darab lehet Ön számára az ideális választás. 

A játékot kedvelők számára egy gamer asztal lehet a megfelelő döntés; választékunkban találhat LED-fénnyel, pohártartóval és kábelelvezetővel ellátott asztalokat is. 

A megfelelő irodaszék kiválasztása egyaránt fontos egészségünk megőrzése érdekében, ugyanis a megfelelő alátámasztás elengedhetetlen az egész napos ülés esetén. A jó megvilágítás pedig a szemeknek fontos, ezért tekintse meg funkcionális, de dekoratív asztali lámpáink kínálatát is.