Kényelmes irodaszék és gamer szék

Egy jó irodaszék elengedhetetlen a megfelelő munkakörnyezet kialakításához. Fontos, hogy odafigyeljünk a helyes testtartásra, melyhez egy jó szék nagyban hozzájárul, legyen szó irodáról, dolgozószobáról, vagy tizenévesek hálószobájáról. Így elkerülhetjük a nyak- és hátfájdalmakat, főként, hogy akár egész napokat töltünk ugyanabban az ülőhelyzetben.

A JYSK széles választékban kínál iroda-, gamer- és forgószékeket, így könnyen megtalálhatja az Ön stílusához és igényeihez illőt. Vásárlás előtt fontos felmérnünk a szék ülésmagasságát és -mélységét, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen az elvárásainkhoz. Választhatunk magas és alacsony háttámlájú, kerekes és kerék nélküli irodaszékek közül is.
A JYSK-nél szem előtt tartjuk a biztonsági és minőségi követelményeket. Irodaszékéhez asztalokat is kínálunk, hogy tetszés szerint alakíthassa ki dolgozószobáját, irodáját vagy hálószobáját.

19 termékek
  19 termékek

  A megfelelő irodai szék kiválasztása

  Fontos ügyelnünk arra, hogy olyan irodaszéket válasszunk, amely könnyen igazítható az igényeinkhez. A választékunkban található termékek számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyeket érdemes figyelembe venni a vásárlás során.

  • Állíthatóság - az ülésmagasság beállítása az emelési/süllyesztési funkció segítségével, valamint az ülés és a háttámla állítása.
  • Párnázott háttámla és ülés - biztosítja a a maximális kényelmet és az optimális alátámasztást.
  • Kartámasszal, vagy épp anélkül - a kartámasz nyugodtabb üléshelyzetet biztosíthat, ha sok időt tölt a számítógép előtt. A kartámaszok nélküli irodaszék hozzájárul a kar és váll szabadabb mozgásához. 
  • Fejtámla - amennyiben sokáig ül a székben, főként, ha az nem követel meg előrehajolt testtartást, egy fejtámlával könnyen tehermentesítheti a nyaki izmokat. 
  • Döntés funkció - dőljön hátra és lazítson, ahelyett, hogy folyamatosan az asztal fölé görnyedne.
  • Kerekekkel, vagy épp anélkül - a kerekekkel ellátott irodaszék biztosítja a szabad mozgást az íróasztalnál vagy a szobában. Amennyiben viszont nem érzi szükségét, vagy esetleg félti a padlót, egy kerekek nélküli szék is ideális választás lehet.

  Vegye figyelembe, mennyi időt tervez eltölteni az asztalánál, akár játékkal, akár munkával, és ennek megfelelően alakítsa ki az igényeit és a választott funkciókat. Minél több időt szeretne az irodaszékben tölteni, annál érdemesebb egy sok beállítási lehetőséggel rendelkező darabot választania.

  Tippek a helyes ülőhelyzethez

  Nincsen egyetlen olyan ülőhelyzet, amely mindenki számára megfelelő. Ez nem csak a testfelépítéstől és -tartástól függ, hanem munkánktól, szokásainktól és egyéni igényeinktől is. 
  Egy sok beállítási lehetőséggel rendelkező szék azért hasznos, mivel nem tanácsolt az egész napot ugyanabban az ülőhelyzetben tölteni. A szék típusától függetlenül is ajánlott párszor felállnunk a nap folyamán, kinyújtóznunk vagy sétálgatnunk kicsit.
  Ajánlott, hogy vagy asztala, vagy irodaszéke állítható magasságú legyen, hogy könnyen egymáshoz igazíthassa azokat. Egy állítható asztal akár azt is lehetővé teszi, hogy a sok ülésben szünetet tartva egy kicsit állva dolgozzunk a számítógépnél.

  Olvassa el tippjeinket a helyes ülő testtartáshoz itt.