Kényelmes irodaszékek és gamer székek

A jó irodaszék vagy forgószék kiválasztása különösen lényeges, mert a megfelelő ülési testtartással megelőzhető a feszültség kialakulása a nyakban és a hátban. Mivel naponta akár hosszú órákat is eltöltünk a számítógépasztalnál, fontos a minőségi irodabútor.

A JYSK különféle dizájnú és árkategóriájú forgószékek széles választékát kínálja. Termékkínálatunkban megtalálható minden a dolgozószobához, az elegáns főnöki irodaszékektől a korszerű, ergonomikus forgószékekig, amelyek a tökéletes testtartás érdekében lehetővé teszik a magasság fokozatmentes teleszkópos állítását, de az ülés, valamint a karfa és a háttámla pozícionálására is van lehetőség. A hintafunkcióval pedig egy karmozdulattal kényelmes pozíciót vehet fel, és megpihenhet székében. Érdemes lehet kipróbálni a testhez idomuló nyomáskiegyenlítő emlékező habszivacs (memory foam) töltettel rendelkező irodaszékeinket is.

A megfelelő irodaszék kiválasztásának fontos szempontja az otthoni munkahelyén töltött idő. Ha gyakran dolgozik otthon, akkor az ergonomikus kényelem elsőrendű.

 A JYSK természetesen székalátétet is kínál a padló vagy szőnyeg védelmére. 

Irodaszékek - BASIC ?