Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nő asztalnál tükör előtt

Hogyan tegyünk rendet az irodában vagy az előszobában?

A munka halogatása nem olyan nagy probléma, ha okosan töltöd az idődet. Semmi sem akadályozza a hatékonyságot annyira, mint egy rendetlen iroda szanaszéjjel heverő papírokkal, ceruzákkal, ragasztószalaggal és ollókkal, ahol soha semmit nem találsz meg, ha keresed. Ezért érdemes megszabadulni a rendetlenségtől: a rendrakás segít elszakadni egy kicsit az asztaltól, kitisztítani a fejedet és erőt gyűjteni, amikor szükséged van rá.

Okos tárolási megoldások

A rendetlenség ellen a legjobb fegyver a tárolás - különböző méretű, formájú és alakú tárolóhelyek. Szerezz be bútorokat beépített tárolóhellyel, például polcokkal és fiókokkal. Használd ki a függőleges felületeket tárolási és dekorációs célokra is. Légy kreatív: díszítsd fel egy régi festmény hátoldalát inspiráló idézetekkel, emlékeztetőkkel vagy gyerekrajzokkal. A kosarak vagy dobozok ideálisak lehetnek kisebb tárgyak, például noteszek, ecsetek vagy más rajzszerszámok tárolására. Bizonyosodj meg róla, hogy minden jól látható és elérhető helyen van, hogy mindent megtalálj, amire szükséged van.

 
A látvány nagyon fontos ahhoz, hogy jól érezd magad egy helyiségben. Válassz egymáshoz illő színeket a dekorációhoz és a tárolóelemekhez, hogy az egész iroda összhangban legyen. Mi ebben a szobában természetes földszíneket választottunk, amelyek együtt nyugodt, mégis dinamikus atmoszférát teremtenek.

Tegyél rendet az előszobában

Ha végeztél az irodával, folytasd a rendrakást az előszobában. Belépni egy olyan otthonba, ami cipők és gazdátlan táskák kupacaival üdvözöl, nem igazán kellemes érzés. Tedd könnyű érzéssé a hazatérést magadnak és a családnak is, és tegyetek mindent a helyére azonnal, amikor hazaértek. Az sem árt, ha a tárolási megoldásaid csinosan mutatnak.


Ha tágasabb előszobád van, talán elfér benne két polcelem, mint például a TRAPPEDAL, ahol elférhetnek a kalapok, kesztyűk és sálak, és üdvözölj minden be- és hazatérőt zöld növényekkel és hasznos kis mütyürökkel, mint például egy tálcával a kulcsaid és napszemüvegeid számára.

 

Ha a bejáraton keresztül egyenesen a nappaliba érkezel, érdemes lehet egy polccal vagy elválasztóval lekeríteni egy külön teret a bejárat előtt. Akassz fel egy tükröt vagy használj egy szőnyeget, amivel definiálhatod a bejárati tér határait. Használj tárolóelemeket, amelyek illenek a dekoráció többi részéhez.

 

Tudjon meg többet

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz