Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Inspiráció és nagyszerű ajánlatok | Akár 50% kedvezmény

Kattintson ide
Tina Nymann bemutatja a JYSK új dekorációs elemeit

A beszerző kedvenc dekorációs elemei

Dátum:

Kategória: Lakberendezés

Címkék: Lakberendezés, Dekoráció

Tina Nymann a JYSK belső dekorációs termékeinek beszerzője 2015 óta. Most a szezon új dekorációs elemeiről kértük ki a véleményét. 

"Sok szép és izgalmas újdonság érkezett, de a vázákat külön szeretném kiemelni," kezdte Tina. "A GESTUR-t, a HILMIR-t és a MANFREDet leginkább "luxusvázának" nevezném, gyönyörű formákkal és finom részletekkel. A GESTUR és a MANFRED is valódi fúvott üveg."

GESTUR – nincs két egyforma váza


"A GESTUR egy igazán csodás fúvott üveg váza. Valódi műalkotás: minden darab egyedi. Az alja rózsaszínű, a teteje felé pedig egyre átlátszóbbá válik. De a váza különlegességét és báját a kicsi vörösréz gyöngyök adják. A váza 30 cm magas, az átmérője 18 cm - a padlón és az asztalon is jól mutat. Még csak meg sem kell feltétlenül tölteni virágokkal, önmagában is csodaszép. Azt is szeretem ebben a vázában, hogy sokoldalú: könnyedebb és zsúfoltabb virágkompozíciók is szépen mutatnak benne."

HILMIR – megkapó és játékos


"Ez a váza jól bemutatja az idei ősz 3 trendje közül a MEMPHIS trendet. A MEMPHIS-t  a formákkal való játék jellemzi. A HILMIR rózsaszín üvegből készült, trendi barázdált mintával. Organikus formája különösen felülről nézve mutat jól. Könnyen megtölthető virágokkal, de egy pár szállal is csinos - vagy akár önmagában, dekoratív szoborként."

MANFRED – szofisztikált elegancia


"A MANFRED-del igazi kincset kapunk. Ez a füstszínű, szép formájú fúvott üveg váza önmagában is teljes értékű dísz. A formája miatt még egy pár szál virág is szépen mutat benne, úgyhogy nem kell mindenképpen megtölteni."

Akárcsak az igazi növények


"Az új mesterséges növények is érdemelnek egy kis figyelmet. A JYSK-ben rengeteg különböző mesterséges növényt kínálunk, és a célunk, hogy mindig a lehető legvalódibbnak tetsző termékeket válasszuk ki, minden típusnál és méretben. A műnövényekkel olcsón és könnyen feldíszítheted az oothonodat - nem is szólva arról, hogy rendkívül olcsóak és sokáig ugyanolyanok maradnak."

Displaying 0 - 0 of 0