Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Készülj fel vendégek fogadására

Készülj fel vendégek fogadására

Olyan alkalmakkor, mint a születésnapok, karácsony, szilveszter és évfordulók, gyakran fogadunk vendégeket, akik az éjszakát is nálunk töltik. Így hát fontos beszereznünk a fogadásukhoz szükséges ülő- és alvóhelyeket, vendégtörülközőket és egyebeket, hogy mindenki komfortosan érezze és elengedhesse magát az ott töltött napokban.

Összeállítottunk nektek egy listát a legszükségesebb dolgokról és eszközökről, amelyek elengedhetetlenek a vendégid ideális fogadásához. A JYSK-nél mindezeket pedig szuper áron megvásárolhatod.

Kabátok és poggyászok tárolása

A vendégek megérkezésekor fontos, hogy elegendő hely legyen kabátjaik és csomagjaik lerakásához. Készíts elő az előszobai szekrényben vagy fogasokon annyi helyet, amennyire a vendégeidnek szüksége lehet. Akár egy összehajtható változatot is beszerezhetsz, amelyet egyszerű elpakolnod a távozásuk után.

Férőhely az asztalnál

Az összecsukható székek rendkívül praktikusak, mível nem foglalnak sok helyet és kis helyen is egyszerűen tárolhatóak, amikor éppen nincsen rájuk szükség. Nagyszerű megoldás akkor is, ha a nappaliban van szükség pár plusz férőhelyre. A puffok szintén szuper megoldást nyújthatnak, mivel egyszerre használhatod extra férőhelyként, tárolóegységként, kiasztalként vagy épp székként. Olvass többet a puffok kiválasztásáról itt

 

Plusz étkészletek

Ha a mosogatás helyett inkább a vendégeiddel töltenéd az időt, akkor egy pár plusz pohár és tányér beszerzése lehet számodra az ideális megoldás. Vendégeid távozása után a tálakat akár dekorációs elemként, a poharakat pedig ceruzatartóként is használhatod. Ne felejts el betárazni szalvétákból sem!

Vendégágyak

A pótágyaknak, a felfújható és az összehajtható matracoknak is megvannak a maguk előnyei. A pótágyak elemelkednek a talajról, amely nagyban megkönnyíti az ágyba való be- és kiszállást. A felfújható matracokat akár a csomagolásukban is egyszerűen tárolhatod, amikor nincsenek használatban, az összecsukható ágyak és matracok pedig rendkívül pénztárcabarát megoldást nyújtanak.

Érkezésük előtt célszerű egyeztetni a vendégeinkkel, hogy saját párnát és hálózsákot szeretnének hozni, vagy inkább a te ágyneműid közül választanának.

Fürdőszobai kellékek

Jó házigazdának lenni együtt jár azzal, hogy biztosítod vendégeid számára higiéniai szükségleteit kielégítését. Gondolj például az elegáns éttermekre, ahol a papírból készült törlőkendők helyett törülközőkkel és arctisztító kendőkkel várják a vendégeket, amelyek minden használat után mosásba kerülnek. Egy ízléses dobozban elhelyezve pedig egyszerűen elérhetővé teheted őket a fürdőszobában vendégeid számára.

Praktikus tárolási megoldások a plusz felszerelésekhez

A vendégek távozása után szükséged lehet elegendő helyre a plusz párnák, paplanok és törülközők tárolásához. 

Most már készen állsz vendégek fogadására!

Kifelejtettünk volna valamit? Oszd meg velünk kommentben!

 

Tudjon meg többet

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Ez a különbség a kisasztal és a dohányzóasztal között

Melyik puff a legjobb számodra?

10 módszer, hogy fényt vigyél egy sötét szobába

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.