Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

Ovális lábtartó, puff arany bársony anyagból és tárolórekesszel

Melyik puff a legjobb számodra?

Hívhatjuk őket puffoknak, lábtartónak vagy ottománnal: Mindegy, hogy melyik, ezek a kis bútordarabok egyszerre dekoratívak, sokoldalúak és kényelmesek. 

Ez a fajta kárpitozott bútor háttámla nélkül luxuscikknek tűnhet, de nagyon jól használható. Pihentesd a lábadat egy hosszú nap után, vagy használd extra ülőhelyként a nappaliban. Vagy nyisd ki a fedelét, és használd ki a benne lévő tárolóhelyet. Az, hogy melyik puffot választod, attól függ, hogy hol fogod használni, mire fogod használni, és milyen a szobád stílusa. Ebben a blogbejegyzésben segítünk a helyes döntés meghozatalában. 

Hol fogod használni a puffot?

Ha egy nagy nappalival rendelkezel, válaszhatsz egy nagyobb méretű puffot is. Segít kihasználni a rendelkezésre álló helyet alacsony áron.

Nagy, ovális lábtartó egy nappaliban, egy kanapéval és egy étkezőszékkel

Ha kevesebb hely áll rendelkezésedre, egy nagyobb puff még mindig lehet egy opció - hiszen a puff kettős funkciót tölthet be lábtartóként és dohányzóasztalként is. Egy kis lakásban pedig az ilyen multifunkcionális bútorok csak előnyösek lehetnek. Ha kevés a hely, akkor választhatsz tárolórekeszes puffot is, vagy csak egy kisebb darabot.

Tárolórekeszes puff egy heverő mellett párnával és pléddel

Ha a puffot a hálószobában fogod használni, akkor válassz olyat, amelyet a ruháidnak vagy kényelmes ülőalkalmatosságként használhatsz, mikor öltözködsz. Ha az ágyhoz közel helyeznéd el, a megfelelő puff helyettesítheti az éjjeliszekrényt is akár.

Menta színű puff a hálószobában


Hogyan akarod használni a puffot?

Ovális puff egy nappaliban, kanapéval, dohányzóasztallal és vitrinnel

 

Ha a puffot leginkább lábtartóként fogod használni, akkor csak a kinézetre kell gondolnod: Milyen stílus és szín illik a meglévő berendezéshez. Ha ülőalkalmatosságként is használni fogod, győződj meg róla, hogy elég stabil és erős ahhoz, hogy egy felnőtt ember súlyát is elbírja. Azt is vedd figyelembe, hogy huzamosabb ideig mennyire kényelmes.

Tekintsd meg tippjeinket, hogy hogyan válasszunk étkezőszéket

Ha szükséged van tárolórekeszes puffra, akkor győződj meg róla, hogy valóban elég nagy arra a célra, amire használni szeretnéd. Ha azt szeretnéd, hogy kis éjjeliszekrényként funkcionáljon, gondolj a felépítésére is - egy puha, kötött puff nem fogja stabilan tartani a kávéscsészéket, még akkor sem, ha tálcára teszed őket. 

Milyen a szobád stílusa?  

Nappali arany puffal, kicsi sarok asztallal és kanapéval

A puffok számos formában, színben és anyagban kaphatók. Egyesek úgy vélik, hogy egy puffnak csak be kell illeszkednie a környezetbe, de miért ne használhatnánk azt egy különleges színfoltként, mely feldobja és egyediséget visz az összhangba?

Ha nehéz bútoraid vannak, fontolj meg egy könnyebb kifejezésű - esetleg lábakkal ellátott - puffot.

Nappali fotellal és hozzáillő szürke puffal

Az anyagok tekintetében a különböző típusoknak különböző előnyei vannak. A bőr praktikus, de kissé hidegnek érezhető. A szövet melegebb, és többféle lehetőséggel rendelkezik. A velúr fényűző megjelenést, a gyapjúszerű anyagok pedig klasszikusabb megjelenést eredményeznek. Egy kötött puff szórakoztató kiegészítő lehet, ahol szükség van egy kis csillogásra.

Kötött puff a komód előtt egy vázával és más csecsebecsékkel


Már csak az van hátra, hogy megtaláld a megfelelőt az otthonodba.

Te milyen puffot választanál? Írd meg nekünk kommentben!

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.