Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kék törölköző kupac egy padon fogkefetartóval és szappanadagolóval

A beszerző kedvenc fürdőszobai kiegészítői

Gyakorlott beszerzőnk, Kathrine Møller Vinther maga választott ki néhány új terméket a fürdőszobai kínálatunkból. Kathrine rendkívül tapasztalt a vásárlók igényeinek kiszolgálásában, és nagy hangsúlyt fektet a megfelelő minőségre, az aktuális trendekre és a megfizethető árakra: „Mindig is nagyon tetszett, ha az ember stílusát az otthona minden egyes helyisége visszatükrözi – beleértve a fürdőszobát is. Ezért helyeztem most előtérbe két aktuális trendet, és két rendkívül különböző színskálát: a klasszikus, skandináv kék és homok árnyalatoktól kezdve egészen a romantikus, feminin világos rózsaszín és pasztellszínekig. Mindenki számára van valami a JYSK-nél.” – magyarázza mosolyogva.  

Romantikus elegancia

„Először is szeretném kiemelni a LISTERBY fürdőszobai szettet. Ez egy teljesen új megjelenésű és minőségű termék a fürdőszobai kínálatunkban,” kezdi Kathrine. „A gyönyörű és fényes fehér gyöngyházhatás eleganciát kölcsönöz a szettnek, így az a klasszikus és a romantikus stílusú fürdőszobákba is egyaránt illik.”

A LISTERBY poliresinből készül, ami egy kifejezetten tartós anyag, így az a gyermekes családok és a funkcionalitást előtérbe helyezők számára is ideális.

Kathrine folytatja: „A LISTERBY mellé puha és elegáns homok vagy rózsaszín árnyalatú törölközőket képzelek el, amelyek teljessé tennék a sokak által kedvelt romantikus lakberendezési stílust.

A LISTERBY-hez hasonlóan az EDSBRO fürdőszobai szett is rendkívül kifinomult megjelenéssel rendelkezik, amelyet a lekerekített formáinak és a pasztellszínű, kézzel festett apró pöttyöknek köszönhet.

 Az EDSBRO sorozat üvegből készült, és egy szappanadagolót, illetve egy fogkefetartót tartalmaz.

„Úgy gondolom, hogy az EDSBRO-nak remekül áll, ha azt bohém megjelenésű sárgaréz és aranyfényű darabokkal egészítik ki. A sárga törölköző például nagyszerűen kiemeli az arany árnyalatokat.” említi Kathrine.

Klasszikus és elegáns fürdőszobai kiegészítők

„Következőként az új STENINGE kollekciót emelném ki,” folytatja Kathrine. „Rendkívül elegáns a letisztult és klasszikus megjelenésének köszönhetően, azonban a jelenleg is közkedvelt törtfehér és bézs árnyalatú csempézése által melegséget és kényelmet varázsol a fürdőszobába.”

A STENINGE egy szappanadagolótfogkefetartót és WC-kefét tartalmaz, és kőből készült, csempézett mintázattal.

„A STENINGE-t a luxus minőségű SORUNDA törölközővel egészíteném ki, amellyel gyönyörű és modern megjelenést alakíthatunk ki a fürdőszobában.” javasolja Kathrine.

Az utolsó simítások a fürdőszoba berendezésében

„Ezek a kedvenc darabjaim az új fürdőszobai kínálatunkban, azonban ettől függetlenül szeretnék kiemelni néhány másik terméket. Először is, az új ULLATTI homokszínű pedálos szemetest, amely tökéletesen illik a STENINGE sorozathoz,” folytatja Kathrine.

„A keskeny, szögletes alaknak köszönhetően az ULLATTI vonzza a tekintetet, és kisebb fürdőszobákba is ideális. Nagyon tetszik ez a meleg színárnyalat,” emeli ki Kathrine.

Az ULLATTI finoman záródó fedéllel rendelkezik és 5 liter az űrtartalma. 

Kathrine folytatja: „Meg kell említenem a TORTUNA-t is. Egyszerűen imádom ezt az aranyos tálcát. A máznak köszönhetően a törtfehér és a homok különféle árnyalataiban játszik, amely realisztikus megjelenést kölcsönöz neki.

A TORTUNA kőből készül és kagyló alakú.

„A TORTUNA-t ékszerek és hajcsattok tárolására használnám a fürdőszobában, miközben a meleg nyári napokról és a homokos tengerpartokról álmodozom.” mondja végezetül Kathrine, mosolyogva.

Miért is ne költöztethetnéd be a tengerpartot a fürdőszobádba? Egészítsd ki a TORTUNA tálcát homokszínű NORA törölközőkkel és az ULATTI pedálos szemetessel egy mini oázis kialakításához, vagy tekintsd meg a fürdőszobai kiegészítőink, fürdőszobaszőnyegeink és zuhanyfüggönyeink teljes választékát a JYSK.hu-n, hogy a saját stílusod és igényeid szerint rendezhesd be a fürdőszobádat.

Tudjon meg többet

A törölköző kiválasztása: Teljeskörű útmutató

A törölköző kiválasztása: Teljeskörű útmutató

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben: törölköző szettek

Reflektorfényben: törölköző szettek

Varázsold az otthonod wellness fürdővé

Varázsold az otthonod wellness fürdővé