Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Tölgy színű íróasztal szürke szövet irodaszékkel és tölgy színű polccal és fali polccal

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Eljött az ideje a dolgozószoba felújításának, vagy most szeretnél kialakítani egy home office részt az egyik szobában? Ebben a blogbejegyzésben segítünk ihletet találni egy rendezett, funkcionális, de ugyanakkor stílusos otthoni iroda berendezéséhez. Néhány polc, doboz és kosár rengeteget segíthet, pár műnövény és dísztárgy pedig hangulatossá varázsolja a szobát.

Praktikus tárolási megoldások a dolgozószobába

A tárolási lehetőségeknek nem muszáj unalmasnak lennie. A HORBELEV minimalista fekete polcaira rengeteg holmit tudsz pakolni. A FJORDUR zárt tároló doboz visszafogott és stílusos megjelenésével segít rendszerezni fontos papírokat és kiegészítőket és megvédi őket a portól, míg a nyitott JUTE kosárba érdemes gyakran használt tárgyakat helyezni.

 A VIGIL fonott kosarat tárolásra vagy papírkosárként is használhatod. Műanyag padlóvédő alátét helyett rakhatsz az irodaszék alá egy szép, szorosan szőtt SANDELTRE szőnyeget is, így nem csak megvéded a parkettát vagy laminált padlót a karcolásoktól, de otthonos légkört is teremtesz a szobában.

Tipp: Ha egyenes sorban rendezed el a tárgyaidat a polcon, az csinos és rendezett hatást kelt.

Mutasd meg a személyiséged dekorációval

A dolgozószobában vagy home office sarokban sem kell kizárólag csak funkcionális tárgyakat elhelyezned, mert szépen dekorált, de nem túlzsúfolt környezetben kellemesebben telik majd a munkával töltött idő.

A HELMER asztali lámpa nem klasszikus íróasztal lámpa, de lágy fényével elegendő megvilágítást biztosít a fontos projektek vázlatának elkészítéséhez is. Az ASGAR műnövény egy kis természetes zöldet visz a térbe, de nem kell aggódnod a locsolása miatt. A rózsaszín CASPER váza bohókás, színes kiegészítő, ami jól kiegészíti a letisztult fehér és tölgy bútorokat. Az ALBIN papírkosárra sokkal kellemesebb ránézni, mint egy hagyományos fém szemetesre, mégi ellátja ugyanazt a funkciót.

Hasznos kiegészítők és egyedi megoldások

Természetesen a dolgozószoba lényege, hogy kellemes környezetben hatékonyan tudj dolgozni, ezért ügyelni kell a dekoráció és a funkcionális kiegészítők megfelelő egyensúlyára, hogy a végeredmény ne legyen figyelmet elterelő és túlzsúfolt.

Ha a hagyományos íróasztali lámpák stílusa nem tetszik, vagy túl élesnek találod a fényüket, nyugodtan használhatsz éjjeliszekrényekre és asztalokra tervezett lámpát is. Műanyag vagy fém irodaszer rendszerezők helyett tarthatod a tollaidat és ceruzáidat egy szép és stílusos pohárban vagy akár kisebb vázában. A túl alacsonyan ülő monitor alá a nyakad és a hátad megóvása érdekében szerezz be egy monitor állványt, ami alatt akár papírokat is tarthatsz, a szőnyeg vagy kemény padló megóvásához pedig legegyszerűbb egy székalátétet vásárolnod.

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz

Így pezsdítsd fel a dolgozószobádat, irodádat

Így pezsdítsd fel a dolgozószobádat, irodádat