Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Iroda fa falipolccal, praktikus tárolóhely és dekoráció

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Eljött az ideje a dolgozószoba felújításának vagy most szeretnél kialakítani egy home office részt az egyik szobában? Ebben a blogbejegyzésben segítünk ihletet találni egy rendezett és csinos otthoni iroda berendezéséhez. Néhány polc, doboz és kosár rengeteget segíthet, pár növény, dísztárgy pedig hangulatossá varázsolja a szobát.


Praktikus tárolási megoldások a dolgozószobába

A tárolási lehetőségeknek nem muszáj unalmasnak lennie. A kis AKITA tárolóvödör egy praktikus tároló lehet a csomagolópapírok és más furcsa alakú tárgyak számára. Akár papírkosárnak is használhatod, fedéllel vagy anélkül is.

Fedeles tárolóvödör és kerekes zsúrkocsi

Használj egy dekoratív tárolót a gémkapcsok, radírok és más apró tárgyak tárolására (amelyek egyébként szanaszét végeznék az asztalon vagy a padlón), mint például a zöld színű fedeles TOMAS tároló.

Tipp: Ha vannak tárgyak, amelyeket mindig a kezed ügyében szeretnél tudni, tartsd őket egy gurulós kocsin, amelyet könnyedén mozgathatsz kedved szerint.

Aszimmetrikus könyvespolc tároló vesszőkosarakkal

A könyvespolc a könyvek, a hobbikellékek és dekoráció számára elmaradhatatlan része a dolgozószobának. A TRAPPEDAL aszimmetrikus könyvespolc két méretben kapható; érdekes, dinamikus hatású, praktikus polc könyvek és dekoráció számára egyaránt.

Tipp: Ha egyenes sorban rendezed el a tárgyaidat a polcon, az csinos és rendezett hatást kelt.

Mutasd meg a személyiséged a dekorációval

Üvegtálca műnövénnyel és más dekorációval


Ha kézműves tárgyak, dekorációs kiegészítők és emléktárgyak kis tálcán vagy vitrinben kiállítva megszépítik a szobát. Amikor így rendezed el a személyes kedvenceidet, nem feltétlenül kell, hogy tökéletesen összepasszoljanak. Amint egy tálcára teszed őket, automatikusan úgy fognak kinézni, mintha összetartoznának.

Neked mik a legjobb tippjeid egy szép és rendezett dolgozószoba berendezésére? Oszd meg velünk egy hozzászólásban! 

További tippeket találsz költséghatékony hálószoba átalakításra itt.

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz

Így pezsdítsd fel a dolgozószobádat, irodádat