Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Strandtörölköző és vízálló piknik pléd a strandon

Gyönyörű strand kiegészítők

A nyár megérkeztével a strandidő is ismét eljött; legyen szó belföldi nyaralásról és tóparti pihenésről, esetleg külföldi utazásról egy tengerparti városba, a megfelelő strandkiegészítők sokat dobhatnak a kikapcsolódás élményén. Akár a vízben töltöd az idő nagyrészét, vagy inkább a parton napozol és olvasol, a strandkellékek elengedhetetlenek egy jó nyaraláshoz.

Törölközők vidám nyári színekben 

Különböző színű csíkos törölközők egy kosárban
Kosár ALVAR ÁTM35xMA35cm natúr
9000 Ft/db
12900 /db
Megtakarítás 30%

A strandtörölközők elengedhetetlenek a tó- és tengerparti kirándulásokhoz, főként, ha úszni is tervezel. Emellett több célt is szolgálnak; nem csak szárítkozásra használjuk őket, de akár plédként is leteríthetjük a partra. A strandtörölközők kiválasztásakor fontos, hogy azok jó nedvszívó képességgel rendelkezzenek, nehezen koszolódjanak és a méretük is megfelelő legyen. A strandtörölközők vidám színeikkel hozzájárulnak a nyár tarka árnyalataihoz, és könnyen beférnek a bőröndbe is. Amennyiben úszni és napozni is tervezel, érdemes lehet két törölközőt vinned magaddal, hogy szárítkozáshoz és leterített plédként is legyen egy; és így ne a vizes anyagon feküdj.

Strandtáska és hűtőtáska

Kettő fonott strandtáska naptejjel és törölközőkkel

A strandra érdemes felkészülten érkezni; a szalmakalap és napszemüveg mellett van még néhány kiegészítő, amely jól jöhet a parton való pihenéskor. 

Az utazókellékek szállítására mi sem praktikusabb, mint egy stílusos strandtáska. A strandtáskákban a méretüknek köszönhetően általában sok minden elfér, illetve az anyaguknak köszönhetően kevésbé koszolódnak, mint nem strandra tervezett változataik, így akár a homokba is bátran leteheted.

Amennyiben pedig szívesen vinnél le italokat és ételeket a strandra, de félsz, hogy felmelegednek, egy hűtőtáskával és néhány jégakkuval nem lesz miért aggódnod.

Eszközök a kültéri étkezéshez

Szívószálas bögrék benne hűsítő itallal egy asztalon

A strandon való étkezés lényegében olyan, mint egy piknik - ezért elengedhetetlenek hozzá a szükséges eszközök. Az eldobható papírtányérok és evőeszközök helyett bátran vihetsz le kisebb tálakat és evőeszközkészletet, amelyek mind elférnek a strand- vagy pikniktáskában. A poharak és bögrék szintén fontos részét képezik a kellékeknek; egy kávéhoz vagy meleg italhoz, vagy épp egy jegesteához vagy hideg üdítőhöz ideális választás egy hőtartó kulacs, ha pedig félsz az innivalók kiborulásától, esetleg gyermekeiddel nyaralsz együtt, érdemes lehet egy szívószálas, fedővel ellátott bögre mellett döntened. És persze a szalvétákról se feledkezz meg!

Amennyiben pedig a családnak kedve támad sütögetni, az utazásokon jól jöhet egy egyszer használatos grill - amely egyszerű és praktikus módja a kültéri ételkészítésnek.

Napernyők különböző árnyalatokban

Mindegy, hogy a tenger- vagy tóparton, esetleg a medence mellett tartózkodsz, szükséged van némi védelemre a nap ellen, és erre egy napernyő a legideálisabb megoldás. A napernyők ráadásul nem csak az erős sugarak ellen védenek, de ha rosszabbra fordulna az idő, akkor az eső sem okozhat gondot.

Plédek és takarók a kényelmes pihenésért

A plédek és takarók ideálisak leterítve nyaraláskor, mert nem csak kényelmesek, de a kosztól is megvédenek. Ha a családdal vagy barátokkal utazol, érdemes lehet nagyobb méretű vagy több darab plédet is magaddal vinned, hogy mindenki kényelmesen elférjen. A plédek ráadásul betakarózáshoz is tökéletesek - ha rosszabbra fordul az idő, vagy csak estére lehűl a levegő, egy kényelmes pléd melegen tart majd. Ha hidegnek érzed a talajt, vagy csak még kényelmesebbé szeretnéd tenni a pihenést, egy derékalj lehet a megfelelő választás, amely plusz egy réteget biztosít közted és a talaj között.

Ha nem szeretsz pléden üldögélni, akár kemping székeket is vihetsz magaddal; ezek könnyen hordozhatóak a kis súlyuknak köszönhetően, ráadásul nem foglalnak sok helyet sem, mivel általában összecsukhatók. Sőt, ha valódi kényelemre vágysz, akár egy kempingasztal is szóba jöhet.

Lámpások és szolárlámpák a hangulatos nyári estéért

A lámpások és szolárlámpák meghitt fénye meghosszabbítja a strandolást, hogy akár az esti órákba nyúlóan is a parton maradhassatok. A lámpák világítása nem csak praktikus, de hangulatos közeget is teremt. A szolárlámpákat ráadásul egyszerűen akár bele is szúrhatod a homokba.

Légy felkészült a napsütéses, meleg napokra 

Készíts össze egy kosarat a strandoláshoz és a piknikhez szükséges dolgokkal, hogy mindig készen állj egy stílusos és pihentető napra a víz mellett.

Kosár strandtörölközőkkel, steppelt pléddel, újságokkal és naptejjel

Tudjon meg többet

Dán húsvéti hagyományok

Dán húsvéti hagyományok

 Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

A bennszülött, a hedonista és az ingázó - A fesztiválozók 3 fajtája

A bennszülött, a hedonista és az ingázó - A fesztiválozók 3 fajtája