Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fesztiválozók koncerten

A bennszülött, a hedonista és az ingázó - A fesztiválozók 3 fajtája

Az utóbbi években egyre többféle fesztivál kerül megrendezésre - rock, jazz, nép- és klasszikus zene, és még csak a zenei fesztiváloknál tartunk. Te is szeretsz fesztiválozni? Vagy nem vagy biztos benne, hogy ez neked való? Olvasd el listánkat, és ismerj rá magadra a típusok között. 

A fesztivál bennszülött

A bennszülött a teljes fesztiváli élményt szereti - még azelőtt megérkezik, hogy a fesztivál elkezdődne, és csak akkor megy haza, ha az utolsó koncertnek is vége. Ez a típus azonnal otthon érzi magát és teljes életet él a fesztiválon - új barátokat talál, kialakítja a maga napi rutinját, és számon tartja a programokat, amiken mindenképp részt akar venni.

Szükséges fesztivál kellékek

A bennszülött számára fontos a praktikum és a kikapcsolódás - a fesztiváli kellékei listáján mindenképpen van sátor, tábori asztal, összecsukható székek és felfújható matrac, és jó, ha vannak kiegészítők, mint az égősorok, LED égők, stílusos táskák és izgalmas játékok.

A hedonista

Ez a típus kiélvezi minden előnyét anak, hogy annyira közel lakik a helyszínhez, hogy akár az erkélyéről vagy a kertjéből is élvezheti a zenét. Ez a típus a kényelmet helyezi mindenek fölé: akkor a legboldogabb, ha otthon vacsorázhat és nem kell több száz idegen társaságában lennie vagy borsos árakat fizetnie a jegyért.

Szükséges fesztivál kellékek

A hedonista "fesztiválozónak" nem kell egy csomó ruhát és felszerelést összecsomagolnia. Esik az eső? Csak behúzódik a házba. Elviselhetetlenül tűz a nap? Bebújik egy napernyő alá. Felmelegedett az ital? A hűtőben várja egy másik. Az otthona nyugodt kényelmében hallgathatja a zenét, pihenhet egy függőágyban a kertben, vagy áthívhatja a barátokat egy élőzenés kerti partira. Ha te is ilyen vagy, érdemes védelmet és árnyékot nyújtani a vendégeknek egy kerti pavilonnal, és hangulatos lámpásokat gyújtani a kertben.

Az ingázó

Ez a fesztiválozó valahol az előző két típus között helyezkedik el. Nem igazán élvezi a sátorozást vagy a földön alvást, vagy talán esténként haza szeretne menni a gyerekekhez. Ez a típus szereti a kényelmet, de nem akar kimaradni a fesztivál élményéből. Az ingázás a tökéletes kompromisszum.

Szükséges fesztivál kellékek

Ez a típus valószínűleg nem hord magával semmit, csak megveszi, amire a fesztiválon szüksége lesz. Ugyanakkor, van néhány dolog, ami neki is jól jöhet.

Felismerted magadat vagy valaki mást? Kihagytunk valamit, ami szerinted fontos? Mondd el nekünk egy hozzászólásban.

Jó fesztiválozást!

 

 

Tudjon meg többet

Gyönyörű strand kiegészítők

Gyönyörű strand kiegészítők

Dán húsvéti hagyományok

Dán húsvéti hagyományok

 Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének