Praktikus hűtőtáska bármilyen alkalomra

Egy hordozható hűtőtáska ideális és praktikus strandoláshoz, piknikezéshez és kiránduláshoz, segítségével ugyanis az elcsomagolt ételek és italok tovább frissek és hűvösek maradnak. A JYSK-nél kapható cipzáros hűtőtáskák minőségi poliészter vászon külsővel és jó hőszigetelő képességű, könnyen tisztítható alufólia belsővel rendelkeznek. Különböző méretekben, színekben és kialakításban elérhetőek, így akár egy romantikus reggeli piknikhez, akár egy nagy kiránduláshoz csomagol, biztosan talál egy megfelelő darabot. Egy nagyobb méretű piknik hűtőláda akár az egész család számára elegendő elemózsia hűvösen tartására is alkalmas, egy kisebb modell italok, vagy néhány szendvics, gyümölcs hűtésére való. Természetesen a hűtőtáska mellé elengedhetetlen a jégakku, amit szintén megtalál áruházainkban és online.

3 termékek
  3 termékek

  Fogjon egy hűtőtáskát, és élvezze a nyarat friss ételek és hideg italok társaságában

  Vegyen egy napsütéses, meleg nyári napot, adja hozzá családját és barátait, valamint finom ételeket és italokat, és máris megvan egy nagyszerű piknik minden hozzávalója!

  Természetesen senki sem szereti a romlásnak indult szendvicseket vagy a meleg sört, ezért mindenképpen szerezzen be egy vagy több, méretben megfelelő hűtőtáskát vagy hűtőládát. Egy vastag és jól szigetelő hűtőtáskában néhány jégakku hozzáadásával órákig friss és hűvös marad az étel és az ital. A JYSK-nél egészen kicsi hűtőtáskát is talál, ha csak néhány italt vagy egy kevés ételt szeretne elpakolni, de talál az egész család számára is megfelelő, nagy modellt.

  A hűtőtáskába helyezés előtt mindent alaposan hűtsön le, és amennyiben az étkezés csak néhány órával későbbre tervezett, mindenképpen helyezzen az ételek és italok közé néhány megfagyasztott jégakkut is, így még több óra elteltével is hideg marad az elpakolt üdítőital, szendvics, satöbbi. Ügyeljen rá, hogy az étkezés megkezdéséig a hűtőtáskát lehetőség szerint árnyékos helyen tárolja, szükség esetén takarja le, például egy világos színű pléddel.

  A piknik, strandolás vagy kirándulás végeztével hazaérve a hűtőtáska tartalmát mihamarabb pakolja ki, és törölje át a belsejét egy takarítókendővel. A hűtőtáskában tárolt hideg élelmiszerekre és jégakkukra lecsapódó pára miatt a hűtőtáska belseje szinte biztosan nedves lesz, ezért minden használat után szárítsa meg és szellőztesse ki a belsejét.