Élvezze a nyarat egy napernyő hűsítő árnyékában

Nyáron szeretünk minél több időt a szabadban tölteni - a friss levegő és napsütés kifejezetten egészséges, azonban fontos odafigyelnünk az UV-sugárzásra, esetleges leégésekre és a hőgutára. Egy napernyő, napvitorla vagy árnyékoló segíthet minél több időt tölteni a teraszon, kertben vagy strandon a tűző nap okozta kellemetlenségek nélkül. Egy jó napernyő nemcsak a káros napsugaraktól véd, de a reggeli harmat vagy egy könnyebb eső ellen is megfelelő védelmet biztosít. A JYSK választékában jó minőségű napernyők és napernyőtalpak széles választékát kínáljuk elérhető áron.

26 termékek
  26 termékek

  Miért hasznos és mi mindenre jó egy napernyő?

  • Hűsítő árnyékot biztosít a nap és az erős sugárzás ellen
  • Véd a lecsapódó harmattól és könnyű esőtől
  • A kisméretű, leszúrható napernyők a strandra is ideálisak
  • A magánéletet is védi kíváncsi szomszédok esetén - mind a teraszon, mind a kertben, vagy az erkélyen
  • Korlátozott hely esetén: a kerti asztal közelében vagy az asztal közepén lévő lyukba is helyezhető napernyő

  Milyen napernyőt válasszon?

  Az, hogy milyen napernyőre van szüksége, elsősorban attól függ, hová szeretné tenni és milyen gyakran szeretné használni.
  A kisméretű, összecsukható és akár leszúrható napernyőket a strandra is magával viheti, vagy talpba helyezve az erkélyre is tökéletes, mert biztosan elfér, illetve kisebb méretű asztalok közepébe is ideális. A nagyobb méretű hagyományos napernyő a teraszra, a kertbe és nagyobb erkélyre is jó. A nagyobb napernyőket minden esetben nehéz, kőből készült talpba szükséges helyezni a megfelelő stabilitás érdekében. A függő napernyő előnye a hagyományos napernyővel szemben az, hogy oldalról be lehet lógatni a kerti bútorok fölé, így egyáltalán nincs útban. A JYSK-nél minden függő napernyő gyárilag a saját talpával kapható.

  A JYSK számos különféle típusú, színű és méretű napernyőt kínál. A modell- és színválaszték széles skálájának köszönhetően könnyen megtalálhatja a teraszára vagy erkélyére illő, stílusának megfelelő napernyőt.

  Ne felejtsen el napernyőtalpat is vásárolni - nézze meg választékunkat itt.