Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Bőrönd nyaraláshoz összepakolva

Elutazol vagy otthon nyaralsz? A vakációzók három típusa

Itt a nyár. A vakációzóknak három típusa van, ha tervezésre kerül sor - akik a mának élnek és mindig meglepetésként éri őket, ha megérkezik a nyári szezon, akik kivárják, hogy az időjárás hogyan alakul, és azok, akik gondosan mindent előre megterveznek. Te melyik csoportba tartozol?

1. Az impulzív nem tervezők

Szereted elengedni magadat, úszni az árral és csak megvárni, mit hoz a véletlen. Ezzel azt is kockáztatod, hogy esetleg minden hotelszoba vagy Airbnb foglalt, amikor vakációra indulnál. Sebaj! Otthon is nyaralhatsz. A saját otthonodban is csodásan relaxálhatsz és szórakozhatsz - pihenhetsz a kertben vagy felfedezőútra idulhatsz a városodban. Ennek az előnyei:

  • Nincsenek hosszú repülőutak és fárasztó autózás
  • Felfedezheted a környéked rejtett gyöngyszemeit és megnézheted a helyeket, melyeket mindig szerettél volna látni, de sosem volt időd
  • Kiélvezheted az apró, mindennapi felfedezéseket

Varázsold a lakásodat a baráti társaság központjává, ahol mindenki megoszthatja egymással a friss felfedezéseket. Teremts egy egzotikus sarkot a kertben vagy a teraszon, és hívd meg a társaságot egy laza, rögtönzött kis összejövetelre.

 

2.   A "majd meglátjuk" emberek

Inkább megvárnád, hogyan alakul az időjárás, mielőtt eldöntöd, hová mész és milyen programot tervezel? Ahogy az idő halad, a szállodák megtelnek és a last minute ajánlatok talán nem nyerik el a tetszésedet - vagy esetleg repülés nélkül szeretnél vakációra menni. Szerencsére mindig elmehetsz sátorozni. Szerezz egy sátrat vagy bérelj egy mobil otthont. Ennek az előnyei:

  • Visszatérhetsz egy kicsit a természethez
  • Fejlesztheted a szalonnasütő képességeidet
  • A szabad ég alatt alhatsz és egészen szabadnak érezheted magadat

 

3.   Az összeszedett szervezők

Ha komolyan veszed a szervezést, valószínűleg már régen lefoglaltad a szállásodat. Talán családod van, és a gyerekek nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket. Talán akkor tudsz leginkább lazítani, ha mindent gondosan megtervezel. Már csak az van hátra, hogy útra kelj a családdal.

  • Hónapokkal előre mindent el tudsz rendezni
  • Sok időd van eldönteni, hova mész és milyen programot szervezel
  • Teljesen kikapcsolódhatsz a munkából

 

 

Tippek nem nyaralóknak

Ha nyaralás helyett dolgozol, érdemes megfontolni a lakásod kiadását Airbnb-n vagy más hasonló felületen.

Tudjon meg többet

Gyönyörű strand kiegészítők

Gyönyörű strand kiegészítők

Dán húsvéti hagyományok

Dán húsvéti hagyományok

 Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Ötletek hétvégi utakhoz a szabadban

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének

Így fogjunk hozzá a parti szervezésének