Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Egyszer használatos grill, poharak és bögrék a tengerparton

Kültéri sütögetés egyszer használatos grillen

Ha szeretnéd a napot piknikezéssel és sütögetéssel tölteni egy parkban, erdőben, esetleg a tengerparton, akkor egy nehéz fém grill cipelése nem a legjobb megoldás. Egy egyszer használatos grill nyújthat ilyenkor ideális és könnyű alternatívát - egy hordozható barbecue vagy istant grillező remek és egyszerű módja a kinti sütögetésnek.

Egyszer használatos grill bambuszból és kartonból

A CASUS egyszer használatos grill ideális választás, ha a kinti levegőn töltenél egy nyári estét. A hordozható és eldobható grill rendkívül egyszerűvé teszi annak szállítását, és tökéletes a kinti sütögetéshez. Élelmiszeripari minősítésű bambuszból és kartonból készült, és lávakövet és bambuszszén alapú briketteket tartalmaz. A CASUS egyszer használatos grill nagyszerű választás, amennyiben egy könnyed sütögetésre vágysz a családdal és a barátokkal, biztosítva a lehetőséget friss étel készítésére még az otthonodtól távol is.

A CASUS egyszer használatos grill FSC® Recycled jelöléssel van ellátva, ami azt jelenti, hogy a barbecue igazoltan újrahasznosított faalapú anyagokból készült. A CACUS-szal a JYSK alternatívát szeretne kínálni a hagyományos eldobható grillsütőkre, támogatva ezzel a még érintetlen erdőalapú erőforrások igényének csökkentését (FSC® N001715).

Fontos szem előtt tartanunk, hogy a szénégetésű grillek esetében elengedhetetlen, hogy távozás előtt megbizonyosodjunk róla, hogy a tüzet teljes mértékben eloltottuk, megfelelően szabadultunk meg a grillsütőtől, illetve feltakarítottunk magunk után. A CASUS grillezővel mindez egyszerűen megtehető - amennyiben a szén és hamu teljesen eloltásra került, biztonságosan megszabadulhatunk a grilltől egy hagyományos szemetes vagy akár tábortűz segítségével.

Az egyszer használatos grill előnyei

Az egyszer használatos grillek legnagyobb előnye, hogy az otthonodtól távol is lehetőséged van frissen készített melegételt főzni, már ismerős "konyhai" környezetben és eszközökkel. A helyben sütés lehetőségével egyenesen a grillről élvezheted a melegételt. Nagyszerű megoldás, ha az alapanyagokat már otthon összekészíted, például felvágod és befűszerezed, így ott helyben már csak meg kell sütnöd azokat. Így például a hotdogot vagy steaket a barbecue-ról levéve már eheted is, de például a szendvicseket érdemes otthon elkészítened.

Az egyszer használatos grill egy másik előnye - vagy bármilyen grillsütőé, lényegében -, hogy az ételed szenen sül. A szén aromája a húsok és zöldségek sütésekor igazán kiemeli azok ízét. 

Szükséges eszközök a kültéri főzéshez és étkezéshez

Amennyiben kültéren tervezel főzni vagy sütni, illetve enni, elengedhetetlen, hogy megfelelően felkészült legyél az eszközök tekintetében. A hűtőtáskáktól kezdve az újrahasználható evőeszközökig jópár dologra szükséged lehet, hogy családod, barátaid és saját magad számára is biztosítsd a legjobb hangulatot és leggördülékenyebb étkezést.

Tudjon meg többet

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton