Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Különböző színű törölközők felakasztva egy fürdőszobában

Reflektorfényben: törölköző szettek

A JYSK évente több millió törölközőt ad el azokon a piacokon, ahol jelen van. Több különböző törölköző szettel is rendelkezünk, így a vásárlóinknak nem kell a magas minőség és az elérhető ár között választaniuk - ugyanis mindkettőt megkaphatják egyszerre. Ebben a cikkben többet tudhatsz meg néhány közkedvelt törölközőnkről: A SEGERSTA, NORA, STIDSVIG és SORUNDA törölköző szettekről, és azt is elolvashatod, mit mondanak ezekről a termékekről a vásárlóink.

SEGERSTA csíkos törölközők

A SEGERTA 100% pamutból készült, melynek 30%-a újrahasznosított. Kék és lila színösszeállításokban elérhető - mindkét változata szálában festett, amelynek köszönhetően az anyag színe rendkívül tartós. Ez a vásárlóink körében is egy közkedvelt tulajdonság, amelynek köszönhetően egy romániai vevőnk a következő 5 csillagos értékelést hagyta a JYSK.ro weboldalon:

"A színek pontosan olyanok, mint a weboldalon található képeken, és a törölköző mosás után is megőrzi a színét"

A SEGERSTA törölközők fürdőlepedőként és vendégtörölközőként is elérhetőek, és megjelenésüket kiegészítheted egy SEGERSTA fürdőköpennyel.

NORA pamut törölköző

A NORA 100% pamutból készült és OEKO-TEX® minősítéssel rendelkezik. Rendkívül puha és vastag anyagú, így kellemes érzést nyújt a bőr számára.
Az egyik horvát vásárlónk egyetért ezzel a leírással, és egy 5 csillagos értékelést hagyott a JYSK.hr oldalon:

"Egy nagyon masszív és vastag, jó nedvszívó képességű törölköző"

A NORA törölköző fürdőlepedőként és vendégtörölközőként is elérhető, és szürke, fehér, rózsaszín, sötétkék és homok árnyalatokban kapható.

STIDSVIG mintás törölközők

Mintás törölközők felakasztva egy fürdőszobában

A STIDSVIG egy jacquard szövésű törölköző gyönyörű mintával. Ennek köszönhetően a törölköző nem csak jó nedvszívó képességű, de gyorsan is szárad. Egy norvég vásárlónknak rendkívül tetszett a törölköző dekoratív megjelenése a fürdőszobájában, így az 5 csillagos értékelése mellé a következőt írta:

"Gyönyörű törölköző szőtt mintával, igazi éke a fürdőszobának."

A STIDSVIG törölköző elérhető kéztörlőként, fürdőlepedőként és mosdókendőként is, fehér, szürke, rózsaszín és mentazöld színekben.

SORUNDA pamut törölközők

A SORUNDA az egyik legmagasabb minőségű törölközőnk. Az anyag belül üreges fonálból, egy különleges szövési technikával készül, melynek eredménye egy puha, plüss szerű törölköző, amely kiváló nedszívó képességgel rendelkezik és gyorsan szárad. Az egyik görög vásárlónk ezt írta róla az 5 csillagos értékelésében:

"Az egyik legjobb törölköző, amit valaha vásároltam. Vastag, lágy és puha..!"

A SORUNDA törölköző fürdőlepedőként is elérhető három különböző színben: fehér, natúr és szürke árnyalatokban.

Tudj meg többet törölközőinkről

A JYSK hosszú évek óta tartó partnerkapcsolatot ápol a fürdőszobai textília beszállítóival. Beszállítóink tudják, hogy mi az igazán fontos számunkra: alapos terméktesztelés és a fenntarthatóság iránti elkötelezettség. Nagy hangsúlyt fektetünk az újrahasznosításra, illetve a zöld energia használatára is, amikor csak lehetőségünk van rá.

Tudj meg többet a fenntarthatóságról a JYSK-nél.

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Törölköző útmutató

Törölköző útmutató

Varázsold az otthonod wellness fürdővé

Varázsold az otthonod wellness fürdővé

Teremts nyárias hangulatot a fürdőszobádban

Teremts nyárias hangulatot a fürdőszobádban