FENNTARTHATÓSÁG A JYSKNÉL

A JYSK tevékenysége minden releváns területén a környezeti fenntarthatóság integrálására törekszik.
Ezen az oldalon információkat találhat néhányról a környezeti fenntarthatóságot célzó számos kezdeményezésünk közül.

SUSTAINABILITY IN JYSK
Kérjük fogadja el a statisztikai sütik hogy megtekintse a videókat
Kattintson az [OK] gombra az oldal alján
Body


A JYSK kötelezettségvállalásai

A JYSK elkötelezett a következők mellett:

- A ránk eső résznél többet teszünk a klímaváltozás elleni küzdelemben.

- Felelősségteljes alapanyagokból készült termékeket értékesítünk.

- Csökkentjük a csomagolóanyagok mennyiségét, és újragondoljuk a hulladékok kezelését.

Küzdelem a klímaváltozás ellen

A JYSK ambiciózus tervei szerint 2030-ig valamennyi áruházunk, elosztóközpontunk és irodánk esetében felére csökkentjük az áramfogyasztásból és fűtéséből származó üvegházhatású gázok kibocsátását.

Kitartóan dolgozunk azon, hogy hatékonyabbá tegyük létesítményeinket, áttérjünk a megújuló villamos energiára, és felhagyjunk a fosszilis tüzelőanyagok használatával. Ezt ellátási láncunkra és szállítási partnereinkre is kiterjesztjük, azzal a céllal, hogy 2050-re minden tevékenységünk karbonsemleges legyen.

Body


Felelősségteljes alapanyag-használat

Olyan jövő lebeg a szemünk előtt, amelyben minden termék felelősségteljesen előállított megújuló vagy újrahasznosított anyagokból készül.
Kötelezettségvállalásokat teszünk az egyes anyagforrásokra vonatkozóan:

Erdők:
A JYSK kizárólag tanúsítottan felelősségteljes forrásokból származó fát és papírt fog beszerezni.

Pamut és egyéb mezőgazdasági erőforrások:
A JYSK minden pamutot felelősségteljesebb forrásokból fog beszerezni, és az egyéb megújuló anyagok esetében vezető tanúsítványok és bevált gyakorlatok alkalmazására törekszik.

Újrahasznosított anyagok:
A JYSK az újrahasznosított anyagok felhasználásának maximalizálására törekszik a minőség és a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Fenntarthatóbb fa

2024 végére minden újonnan megvásárolt fából, kartonból vagy papírból gyártott JYSK termék és csomagolás FSC®-tanúsított alapanyagból (FSC® N001715) fog készülni. Keresse az FSC-címkével rendelkező JYSK termékeket.

Az FSC a Forest Stewardship Council® (azaz Erdészeti Tanács) nemzetközi nonprofit szervezet nevének rövidítése, és egyúttal a fenntartható erdőgazdálkodásból és egyéb felelősségteljes forrásokból származó fa és papír címkézési rendszere.

2006-ban, amikor az FSC megkezdte dániai működését, a JYSK a szervezet első tagjai között volt.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK

Fenntarthatóbb pamut

A JYSK elkötelezte magát amellett, hogy 2024 végére valamennyi textiltermékét 100%-ban fenntarthatóbb pamutból fogja előállítani.

Ebbe beletartozik a fenntarthatóbb pamutért tevékenykedő Better Cotton (BC) kezdeményezés, az újrahasznosított és organikus pamut.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
x
Body


Tesztelés az Ön biztonságáért

Az Oeko-Tex® a világ vezető egészségügyi textilcímkézési rendszere. A JYSK textiltermékeinek többsége rendelkezik Standard 100 címkével. Ez azt jelenti, hogy a termék nem tartalmaz problematikus vegyi anyagokat káros mennyiségben.

A JYSK bizonyos termékei MADE IN GREEN by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A MADE IN GREEN by OEKO-TEX® az a STANDARD 100 by OEKO-TEX® címke kiterjesztése, amely azt is tanúsítja, hogy a termékek előállítása környezetbarát és társadalmilag felelősségteljes módon történik.

Kérjük fogadja el a statisztikai sütik hogy megtekintse a videókat
Kattintson az [OK] gombra az oldal alján

Több újrahasznosított anyag

A JYSK folyamatosan dolgozik az újrahasznosított anyagok felhasználásának növelésén a minőség és a megbízhatóság szem előtt tartásával.
Ennek egyik velejárója, hogy törekszünk termékeinket úgy megtervezni, hogy az anyag könnyebben lebomló legyen, így könnyebb legyen az újrahasznosításuk.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
Body


Fenntarthatóbb csomagolás

A termékeink előállításához felhasznált alapanyagok mellett a csomagolások fenntarthatóságának javítására is odafigyelünk.

A JYSK azon dolgozik, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a csomagolóanyagok mennyiségét, biztosítsa, hogy azok lehető legnagyobb része újrahasznosított legyen, és megkönnyítse a csomagolás újrahasznosítását.

Az ENSZ fenntartható fejlődési céljai

Body


A JYSK fókusza

A JYSK az ENSZ globális céljaival összhangban azon dolgozik, hogy a fenntarthatóság és a vállalati társadalmi felelősségvállalás keretén belül tett elsődleges erőfeszítéseink általában véve megfeleljenek azon területeknek, ahol az értékláncunkon belül a legnagyobb a hatásunk.

Ennek alapján kiválasztottunk a tevékenységünk szempontjából legfontosabb öt globális célt.

Body

 

A JYSK VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSÁRÓL

többet is megtudhat a JYSK.COM címen

 

Részletek
SUSTAINABILITY IN JYSK
{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"0":{"x":"2","y":"0","width":"8","height":"4"},"1":{"x":"0","y":"4","width":"12","height":"8"},"2":{"x":"3","y":"13","width":"6","height":"9"},"3":{"x":"2","y":"23","width":"8","height":"8"},"4":{"x":"3","y":"31","width":"6","height":"4"},"5":{"x":"2","y":"35","width":"8","height":"10"},"6":{"x":"3","y":"45","width":"6","height":"5"},"7":{"x":"4","y":"50","width":"4","height":"8"},"8":{"x":"3","y":"58","width":"6","height":"6"},"9":{"x":"3","y":"64","width":"6","height":"4"},"10":{"x":"4","y":"68","width":"4","height":"7"},"11":{"x":"3","y":"75","width":"6","height":"6"},"12":{"x":"2","y":"81","width":"8","height":"9"},"13":{"x":"2","y":"90","width":"8","height":"8"},"14":{"x":"3","y":"98","width":"6","height":"9"},"15":{"x":"3","y":"107","width":"6","height":"4"},"16":{"x":"3","y":"111","width":"6","height":"8"},"17":{"x":"2","y":"119","width":"8","height":"6"},"18":{"x":"2","y":"125","width":"8","height":"8"},"19":{"x":"3","y":"133","width":"6","height":"3"},"20":{"x":"2","y":"136","width":"8","height":"8"},"21":{"x":"2","y":"144","width":"8","height":"8"},"22":{"x":"0","y":"153","width":"12","height":"9"}}},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":true,"cell_height":50,"auto_height":true,"height":0,"vertical_margin":10,"horizontal_margin":10,"width":12,"field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":10,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-8848","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}