Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Otthoni elfoglaltságok nőknek, férfiaknak és pároknak egyaránt

Otthoni elfoglaltságok télre

A sötétség és a hideg vonzóvá teszi az otthoni elfoglaltságokat. Nézd meg szórakoztató hobbi listánkat, amivel átvészelheted a hideg hónapokat, míg a fényre és melegre vársz. 

Tartsd rendben az otthonodat

A sötét és hideg hónapok ideálisak arra, hogy vess egy extra pillantást a környezetedre. Reprezentálja a saját stílusodat, vagy szükség lehet az átrendezésre? 

Alakítsd át az otthonodat

Ha az otthonod nem tükrözi azt, aki vagy vagy csak egy kis átalakításra szorul, akkor jó ötlet lehet felkészülni vásárlás előtt. Vágj ki képeket az újságokból és készíts egy összeállítást ezekből. Ennek segítségével az átalakítás könnyebb lesz és több örömöt fog okozni. Nem muszáj átmenned az összes szobán - csak a kedvenc kis helyeiden, amire ráfér egy kis újítás. 

Rendszerezd az otthonodat

Rendet rakni az otthonodban és a kosarakban, komódokban és a ruhásszekrényben egy olyan tevékenység, ami nyugodtabbá tesz és több energiát visz a napjaidba. Kezdheted kicsiben és rendszerezheted a ruhásszekrényedet vagy egy komódot, de akár fókuszálhatsz egy teljes szobára is.  

Nézd meg az 5 egyszerű tipp: így szabadulj meg a rumlitól és teremts rendet blogunkat.


Gondoskodás magunkról

Nem érzünk mindig sajnálatot magunk iránt, amikor kint hideg, nyirkos sötét van? Miért ne kényeztessük kicsit magunkat?  

Edzés

Fizikailag jó szinten lenni jó a testnek és a léleknek is egyaránt. Találj néhány olyan edzést, gyakorlatot, amitől jól érzed magad.

Olvasás

Tanulhatsz a tudományokról, társadalomról, történelemről, más emberek életéről és érzéseiről és egy izgalmas fantasy világába is bevetheted magad. Alakíts ki egy kis kuckót a nappaliban egy fotellel, egy puha pléddel és jó lámpával és hagyd, hogy a könyv elkalauzoljon téged egy másik világba. 

Főzés

Unod már, hogy minden nap ugyanazokat az ételeket főzöd? Miért nem töltöd a sötét estéket új ételek készítésével? Thai, olasz, francia vagy csak kezdj el kenyet sütni. Liszt, víz, só és élesztő szükséges az elkészítéséhez és semmi sem fogható a meleg, friss kenyérhez. 


Kézimunka

Találj egy csönges zugot egy kényelmes fotellel, világítással és ülj le egy podcasttal, vagy a kedvenc zenéddel vagy hangoskönnyvel a füledben és kezdj is neki. Inspirálódj a téli kézművességek listájából: 

Patchwork

3 külön réteg összevarrását jelenti: a felső réteg, a középsőréteg a vatta kitöméssel és az alsó réteg. Használhatsz egy terítőt vagy más anyagot is egy szép mintával és lehet egy csodaszép pléded a hideg estékre.  

Hímzés/Keresztöltés

A keresztöltés a hímezés egy típusa, ahol x-alakú öltéseket alkalmazol a kép elkészítéséhez. Használd ezt párnán, vagy asztali futón vagy egy fali képen és csempészd bele a saját stílusodat. 

Kötés

Szerezz be fonalat és kötőtűt és kezdj is neki a kötésnek. A családod is örülni fog egy sálnak, sapkának vagy ha nagyon belejössz, egy pulóvernek. 

Varrás

Miért ne hozhatnád helyre a ruhák vagy anyagok szakadásait egy kis varrással? De bármit feldobhatsz egy egyedi varrással. Számtalan lehetőség áll rendelkezésedre.  

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül