Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Dupla napozóágy fapadlós teraszon

Hogyan válasszuk ki a legjobb napozóágyat

Ha lazításra vágysz egy meleg nyári napon, mi sem jobb módja, mint elnyúlni egy napozóágyon, és egész nap kényelmesen pihenni. Vásárlás előtt viszont vannak bizonyos szempontok, amiket érdemes figyelembe venni: Hová szeretnéd elhelyezni a napozóágyat? Szeretnéd majd mozgatni? Milyen stílusú és színű napozóágyat szeretnél? Olvass tovább, és hagyd, hogy segítsünk a választásban.

Hová szeretnéd elhelyezni a napozóágyat?

Olyan teraszod van, amelyen egész nap élvezheted a napsütést? Esetleg egy kert, ahol feküdhetsz az árnyékban? Bárhová helyezheted az új napozóágyad, viszont bizonyos modelleket érdemesebb szilárdabb talapzatra helyezni, mintsem a fűre. Ehhez figyeld meg a napozóágy lábait, és válassz kis egy olyat, ami erős, stabil lábakkal vagy vázzal rendelkezik, így nem süpped bele a fűbe.

Napozóágy a füvön
Nagyszerű ajánlat
Napozóágy TAMBOHUSE SZ76xH206 natúr
175000 Ft/db
299900 /db
Megtakarítás 41%
Csak online

Szeretnéd majd mozgatni a napozóágyat?

Amennyiben a nap folyamán szeretnél végig a napsütésen, vagy épp ponthogy árnyékban maradni, és emiatt állandóan költöznöd kell a napozóágyaddal együtt, akkor értékelni fogsz egy kisebb súlyú, vagy épp kerekekkel felszerelt napozóágyat. Ezt egyszerűen megemelheted a végénél, és könnyen átguríthatod a célhelyre.

Kerekekkel felszerelt fa napozóágy egy tengerparti erkélyen
Napozóágy MANDAL SZ70xH205 keményfa
65000 Ft/db
89900 /db
Megtakarítás 27%
A készlet erejéig

Találd meg a hozzádillő stílust

Ha találsz olyan napozóágyat, amely stílusban és színben is passzol a már meglévő kerti bútoraidhoz, és még a kertben is elfér, akkor könnyű dolgod van. Amennyiben viszont kontrasztot szeretnél vinni otthonod külterébe, érdemes szem előtt tartanod, milyen anyagú bútort választasz. Egy fonott napozóágy például romantikus és meghitt megjelenést sugároz, míg egy fából vagy fémből készült darab modernebb hatással van a kertedre.

A szín fontos szerepet játszik a napozóágy funkcionalitásában. Egy fehér vagy világos színű darab nem vonz be annyi hőt, mint egy sötétebb modell. Ezért érződik gyakrabban kellemesebbnek, amikor először ráülünk vagy -fekszünk.

Kerekekkel felszerelt fehér napozóágy egy tengerpart mellett
Napozóágy HANSTHOLM SZ76xH200 fehér
55000 Ft/db
69900 /db
Megtakarítás 21%
Csak online

Funkciók és felszerelések

Amikor új napozóágyat vásárolsz, odafigyelned rá, hogy az ne csak egy kényelmes bútor legyen, amin lepihenhetsz. Ha például olvasni is tervezel rajta, a karfák elég előnyös döntésnek bizonyulnak.

Egyes napozóágyak elsősorban ülésre lettek tervezve, míg más modelleket megdönthetsz vagy -emelhetsz. Nem jön rosszul egy olyan napozóágy sem, amely 2 pozíciónál többe is dönthető.

A megfelelő méret kiválasztása

Egy délután a napozóágyon még kellemesebb, ha valaki csatlakozik hozzád. Ha szereted a társaságot, ez a dupla napozóágy ideális két fő részére. A bútor két részére tehető egymás mellé (és egy heveder segítségével úgy is marad), vagy akár el is különítheted őket egymástól, és egy kávézó kisasztalt is betehetsz közéjük.

Dupla napozóágy két különböző beállításban
Nagyszerű ajánlat
Napozóágy UGILT SZ180xH200 keményfa
300000 Ft/db
449900 /db
Megtakarítás 33%
Csak online
Nagyszerű ajánlat
Kisasztal BELDRINGE SZ30xH40xMA61 keményfa
15000 Ft/db
22900 /db
Megtakarítás 34%
A készlet erejéig

 

Dupla napozóágy egy napos teraszon
Napozóágy HALLING SZ179xH187 natúr
250000 Ft/db
329900 /db
Megtakarítás 24%
A készlet erejéig

 

Dupla napozóágy egy teraszon
Napozóágy IANO SZ136xH156 szürke
375000 Ft/db
549900 /db
Megtakarítás 31%
Csak online

 

Gondolkoztál már a teljes berendezésen?

Amennyiben a nulláról szeretnéd bebútorozni a teraszod vagy erkélyed, itt a lehetőség, hogy egységes és hangulatos megjelenést hozz létre. Egyes napozóágyak bizonyos kollekciók részei, így biztos lehetsz benne, hogy illk a kerti berendezésedhez.

Olvasd el tippjeinket a megfelelő kerti garnitúra kiválasztásához.

Napozóágy egy tengerpart melletti erkélyen
Napozóágy VONGE SZ75xH210 gyorsan száradó fekete
145000 Ft/db
199900 /db
Megtakarítás 27%
Csak az áruházban

 

Tudjon meg többet

Vacsora a kertben - kerti bútor ötletek

A kert igazi dísze: a függőszék és függőágy

Körültekintő kerti világítási ötletek

Köszöntsd a nyarat trendi színekkel