Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
VARBJERG ágy és BAKKEBJERG asztal

Hogyan alakítsd át a nappalidat vendégszobává

Valószínűleg ismerős a kevés helyből adódó problémák sokasága, főleg amikor vendégeid vannak, huzamosabb ideig. Nem mindenki engedheti meg a vendégszoba kialakítását, így a legegyszerűbbnek tűnő helyszín a nappali.  

Itt olvashatsz pár ötletet ahhoz, hogy a nappalidat a lehető legmegfelelőbb vendégszobává tudd varázsolni!

Szerezz be többfunkciós bútorokat

Ha messze laksz a családodtól vagy a barátaidtól, akkor már a berendezkedés legelején gondolnod kell arra, hogy majd fognak jönni hozzád látogatóba. Persze ilyenkor nem szép őket egy hotelbe küldeni, ezért is kellennek a multifunkcionális bútorok. Ezek nem csak praktikusak, de manapság nagyon sok fajta is van belőlük, így kedvedre válogathatsz.

Egy kiemelkedő és kedvelt példa erre a klasszikus kanapé ami kinyitható ággyá. Amikor jönnek a vendégeid, kényelmesen aludhatnak éjszaka, napközben meg nem kell a helyhiány miatt kényelmetlenül közlekedni a nappaliban.

 

Egyszerű a mozgatás

Egy kisebb kávézóasztal nagyon dekoratív, de mivel a nappali közepén szokott lenni, így könnyen az utadat állhatja. Viszont ezzel nincs probléma, mert mindig egyszerű arrébb rakni, ha erre van szükség, így könnyen lehelyezheted a kinyitható ágyat vagy a matracokat a földre.

 

 

 

Ruházz be egy puffra

Egy kisebb, praktikusabb puffnak több funkciója is lehet. Egyszerre lehet lábtartó és plusz ülőhely a vendégeid számára. Akkor is tökéletesen hasznosítható, ha nem alszanak nálad a vendégeid, csak egy vacsorára vagy éjszakai partira mennek át hozzád. Vannak olyat puffok is, amiket tárolásra is használhatsz!

 

A beszűrődő fény éjszaka zavar az elalvásban

Fontos, hogy a nappalidban megfelelő függönyök legyenek a vendégeid számára, mivel a jó alváshoz elengedhetetlen az, hogy a természetes fény megfelelő módon ki legyen zárva a szobából éjszaka. Ezért is érdemes odafigyelned arra, hogy a függönyeid ennek megfeleljenek. Sötétítőket, az ablakod méretének megfelelő függönyöket használj! 

 

 

 

 

 

Tudjon meg többet

Találd meg a nappalidba illő TV-állványt

Találd meg a nappalidba illő TV-állványt

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül