Baba és junior paplanok gyermekeknek

Mivel az alvás rendkívül fontos gyermeke fejlődése szempontjából, a baba- és junior paplanok minőségére érdemes különösen odafigyelni. Egy kisbabának vagy kisgyereknek kisebb méretű paplanra van szüksége, mert a felnőtt méretű paplan túl nehéz és túl nagy nekik, és a kényelmetlenség mellett veszélyforrást is jelenthetnek. A JYSK nagy választékban kínál magas minőségű babatakarókat, amelyek között mindig megtalálhatja a megfelelőt a kiságyba.

A gyermekpaplanok karbantartása

A baba és junior paplanokat éppúgy rendszeresen – talán valamivel gyakrabban is – mosni kell, mint minden egyéb paplant, hogy megtisztítsuk őket a poratkáktól és mindenfajta szennyeződéstől. A gyermek bőrének és egészségének megóvása érdekében használjunk kifejezetten kisbabák holmijainak mosására való mosószert, vagy amennyiben a paplan kezelési útmutatója megköveteli, speciális paplan mosószert. Két mosás között érdemes a paplant rendszeresen szellőztetni.

Kínálatunkban nagy választékban szerepelnek a különféle kedves motívumokkal ellátott ágyneműhuzat-garnitúrák is. Azonos motívumot viselő törülközővel kiegészítve karácsonyi vagy születésnapi ajándéknak is ideálisak.

A JYSK választékában megtalálható baba és junior párna, valamint gyermekmatrac is. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!