JYSK baba- és ifjúsági paplanok gyermekeinek

Mivel az alvás rendkívül fontos gyermeke fejlődése szempontjából, a baba- és ifjúsági paplanok minőségére érdemes különösen odafigyelni. A JYSK nagy választékban kínál magas minőségű babatakarókat, amelyek között mindig megtalálhatja a megfelelőt a kiságyba. Natúr (pehely és toll), valamint poliészter töltetű gyermekpaplanjaink egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban. Részletes paplankalauzunkból többet is megtudhat arról, hogy melyik paplan felel meg a gyermekének, de áruházi munkatársaink is örömmel szolgálnak szakszerű tanáccsal.

A gyermekpaplanokat éppúgy rendszeresen – talán valamivel gyakrabban is – mosni kell, mint minden egyéb paplant, hogy megtisztítsuk őket a poratkáktól és mindenfajta szennyeződéstől. Pehely-toll töltetű paplanok esetében enzimmentes mosószert kell alkalmazni. A gyermekpaplan mellé érdemes három teniszlabdát is betenni a szárítógépbe, amelyek segítik a pehely egyenletes eloszlását.

Kínálatunkban nagy választékban szerepelnek a különféle kedves motívumokkal ellátott ágyneműhuzat-garnitúrák is. Azonos motívumot viselő törülközővel kiegészítve karácsonyi vagy születésnapi ajándéknak is ideálisak.

A JYSK baba- és ifjúsági párnákat, valamint gyermekmatracokat is nagy választékban kínál. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

1 termék
    1 termék

    Baba/Junior - Gyerekpaplanok