JYSK baba- és ifjúsági paplanok gyermekeinek

Mivel az alvás rendkívül fontos gyermeke fejlődése szempontjából, a baba- és ifjúsági paplanok minőségére érdemes különösen odafigyelni. A JYSK nagy választékban kínál ilyen babatakarókat, amelyek között mindig megtalálhatja a megfelelőt a kiságyba. Natúr (pehely és toll), valamint poliészter töltetű gyermekpaplanjaink egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban. Részletes paplankalauzunkból többet is megtudhat arról, hogy melyik paplan felel meg a gyermekének, de áruházi munkatársaink is örömmel szolgálnak szakszerű tanáccsal.

A gyermekpaplanokat éppúgy rendszeresen – talán valamivel gyakrabban is – mosni kell, mint minden egyéb paplant, hogy megtisztítsuk őket a poratkáktól és mindenfajta szennyeződéstől. Pehely-toll töltetű paplanok esetében enzimmentes mosószert kell alkalmazni. A gyermekpaplan mellé érdemes három teniszlabdát is betenni a szárítógépbe, amelyek segítik a pehely egyenletes eloszlását.

Kínálatunkban nagy választékban szerepelnek a különféle kedves motívumokkal ellátott ágyneműhuzat-garnitúrák is. Azonos motívumot viselő törülközővel kiegészítve karácsonyi vagy születésnapi ajándéknak is ideálisak.

A JYSK baba- és ifjúsági párnákat, valamint gyermekmatracokat is nagy választékban kínál. 

1 product
  1 product

  Baba/Junior - Gyerekpaplanok

  Nagyszerű ajánlat
  Paplan junior 115g TRONFJELLET 100x135
  11500 Ft/db
  18900 /db
  Megtakarítás 39%
  plus