FÜRDŐKÖPENYEK, köntösök az egész családnak

A puha fürdőköpeny kiválóan alkalmas rá, hogy a reggeli zuhany vagy esti fürdés után kellemesen betekerje vagy csak hogy otthon melegen tartsa magát - különösen hideg téli napokon. A JYSK-ben sokféle színben és méretben talál férfi és női köntöst vagy fürdőköpenyt.  A fürdőköpenyek fehér, bézs, fekete, lila, szürke, kék és barna színben kaphatók, és a kis / közepes méretűtől a nagyig / XXL-ig terjed. Biztosan talál köntöst az egész család számára, függetlenül attól, hogy gyapjúból, mikroszálból, lenvászonból vagy pamutból készült fürdőköntöst keres. Választhat a BASIC modellek közül, amelyek az olcsóbb modellek, a PLUS kategóriából, amely megegyezik a jó minőséggel és a nagy választékkal, vagy a GOLD termékek közül, amelyek luxus minőséget kínálnak versenyképes áron.

  Fürdőköpeny/papucs - Fürdőköpenyek

  Nagyszerű ajánlat
  Fürdőköpeny SIMRIS S/M antracit
  6500 Ft/db
  9990 /db
  Megtakarítás 34%
  plus
  Nagyszerű ajánlat
  Fürdőköpeny NITTA S/M fehér
  7500 Ft/db
  10900 /db
  Megtakarítás 31%
  plus
  Nagyszerű ajánlat
  Fürdőköpeny TIMMERDALA S/M sötétszürke
  8500 Ft/db
  14900 /db
  Megtakarítás 42%
  gold
  Fürdőköpeny FINJA S/M tópszín
  5000 Ft/db
  11900 /db
  Megtakarítás 57%
  gold
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban
  Fürdőköpeny TIBRO S/M szürke
  9500 Ft/db
  15900 /db
  Megtakarítás 40%
  gold
  Fürdőköpeny TIBRO S/M natúr
  9500 Ft/db
  15900 /db
  Megtakarítás 40%
  gold
  Fürdőköpeny TOLLARP L/XL antracit
  12500 Ft/db
  16900 /db
  Megtakarítás 26%
  gold
  Újdonság

  Használat előtti utasítás

  Javasoljuk, hogy a fürdőköpenyt áztassa hideg vízbe, majd használat előtt mossa ki. Javítja a nedvszívó képességet és eltávolítja a felesleges festéket. Fürdőköpenyeink 40 és 60 fokon moshatóak, és az első néhány alkalommal külön kell mosni. A legtöbb köntösünk szárítógépben is szárítható, de ezt csak alacsony hőmérsékleten (max. 60 fokon).

  Fürdőköpenyek téli fürdőzéshez is

  A téli fürdőzés egyre népszerűbb és kellemes időtöltés lehet. A fürdőzés után a hideg levegőre kilépni, megviselhet minket, ezért használjon papucsot és fürdőköpenyt, melynek széles választékát megtalálja a JYSK honlapján különböző színekben és anyagokból. A legnépszerűbbek a fehér, natúr, szürke színűek és a 100%-ban poliészterből készültek.

  Károk anyagoktól mentesség

  Fürdőköpenyeink az OEKO-TEX® 100-as minősítésével rendelkeznek, amely a világ vezető egészségügyi és környezetvédelmi címkéje a textíliák területén. A címke biztosítja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék nem tartalmaz olyan káros anyagokat, amelyek köztudottan károsan hatnak az egészségünkre. Ha egy termék rendelkezik az OEKO-TEX® Standard 100-as jelzéssel, az egész öltözéket káros vegyi anyagokra tesztelik, beleértve a nem textilből készült részeket is, pl. a cipzárakat.