Fürdőköpenyek, köntösök és puha papucsok az egész családnak

A puha fürdőköpeny kiválóan alkalmas rá, hogy a reggeli zuhany vagy esti fürdés után kellemesen betekerje vagy csak hogy otthon melegen tartsa magát - különösen hideg téli napokon. A JYSK széles választékban kínál különböző színű és méretű férfi és női köntösöket vagy fürdőköpenyeket. A fürdőköpenyek fehér, bézs, fekete, lila, szürke, kék és barna színben kaphatók, és a kis / közepes méretűtől a nagyig / XXL-ig terjed. Biztosan talál köntöst az egész család számára, függetlenül attól, hogy gyapjúból, mikroszálból, lenvászonból vagy pamutból készült fürdőköntöst keres. Ár és minőség szempontjából a BASIC, PLUS és a GOLD termékek közül válogathat. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Használat előtti teendők

Javasoljuk, hogy a fürdőköpenyt használat előtt áztassa hideg vízbe, majd mossa ki. Ez javítja a fürdőköpeny nedvszívó képességet és eltávolítja a felesleges festéket is. Fürdőköpenyeink 40 és 60 fokon is moshatóak, és az első néhány alkalommal érdemes külön mosni őket a többi szennyestől. A köntöseink többsége szárítógépben is szárítható, de inkább csak alacsony hőmérsékleten (max. 60 fokon).

Fürdőköpenyek téli fürdőzéshez is

A téli fürdőzés egyre népszerűbb és kellemes időtöltés. Ha a fürdőzés után egyből kilépük a hideg levegőre, a hirtelen hőmérsékletváltozás megviselheti a testünket, ezért használjon papucsot és fürdőköpenyt, melynek széles választékát találja nálunk, különböző színekben és anyagokból. A legnépszerűbbek a fehér, natúr, szürke színűek és a 100%-ban poliészterből készült darabok.

Káros anyagoktól való mentesség

Fürdőköpenyeink az OEKO-TEX® 100-as minősítéssel rendelkeznek, amely a világ vezető egészségügyi és környezetvédelmi címkéje a textíliák területén. A címke biztosítja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre köztudottan károsan ható anyagokat. Ha egy termék rendelkezik az OEKO-TEX® Standard 100-as jelzéssel, az egész terméket tesztelik a káros anyagokra, beleértve a nem textilből készült részeket is, mint például a cipzárakat és kapcsokat.