Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Ötletek fürdőszoba dekoráláshoz

Kis fürdőszoba és megfelelő dekorálás? Lehetséges!

Egy kis fürdőszoba dekorálása számos nehézséget jelenthet, hiszen a kialakításnak nem csak stílusosnak de hasznosnak is kell lennie. Mégis, ha rendesen végiggondolod az alábbi lépéseket, nem érhet probléma!

Mi is kell a fürdőbe?

Amikor a dekoráláson gondolkozol, elsőként azt kell mérlegelned, hogy pontosan mit szeretnél betenni a helyiségbe: mindennek ott van a helye, ahol éppen most van? Ha vannak olyan dolgok, amiket máshol is tárolhatnál, hát tégy úgy! Szabadíts fel egy kis helyet. A kis terület miatt könnyen felmelegedhet és bepárásodhat a fürdőszobád, így sminket, parfümöt nem érdemes benne tárolni.

Egyszerű de nagyszerű

Tanácsos egy világosabb színt vagy színkombinációkat használni a kialakításnál, így nem tűnik annyira kicsinek a fürdőszoba. Ha hasonló színárnyalatokat használsz a törülközőknél, szőnyegnél és a további kiegészítőknél, sokkal egységesebb, letisztultabb de mégis stílusos hangulatot teremthetsz.

 

 

Használd ki a falak adta lehetőségeket

Szerelj fel polcokat vagy akassz a falra kampókat, így a limitált járóterületet fel tudod egy kicsit szabadítani. A kampókra akár tárolódobozokat is helyezhetsz, így ezeket kényelmesen használhatod. 

Tipp: Ha van hely a wc mögötti falon, akkor szerelj fel a wc fölé polcokat, így a kihasználatlan területet is tudod kedvedre hasznosítani. 

 

Mindenképp tarts rendet

Még a legstílusosan dekorált fürdőszobát is elronthatja a rendetlenség és az ebből adódó káosz. Mindenképp gondold végig, hogy mennyire vagy rendszerezett és ha hibákat vélsz felfedezni magadban, próbálj rajtuk javítani. Például amit egyszer elővettél, azt rögtön tedd is vissza a helyére, így nem gyülemlik fel sok felesleges dolog.  Ez persze nem csak a fürdőszobában van így, az egész lakásodban ezerszer egyszerűbb rendet tartani, ha időben visszapakolsz mindent oda, ahová tartozik. 

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Törölköző útmutató

Törölköző útmutató

Reflektorfényben: törölköző szettek

Reflektorfényben: törölköző szettek

Varázsold az otthonod wellness fürdővé

Varázsold az otthonod wellness fürdővé