Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fürdőszobai kiegészítők

Modern fürdőszoba takarékosan

Ha átalakításra kerül sor a lakásban, a fürdőszoba nyújtja talán a legnagyobb kihívásokat. A felújítás általában sokba kerül, egyedül nehéz végrehajtani, és meg kell felelni mindenféle előírásoknak. Vannak alapvető elemek: a vécécsésze és a mosdókagyló szükségesek, de ha egyszer beépítetted őket, már nem gondolhatod meg magadat és rendezheted át az egészet.

Mindent figyelembe véve nagy lehet a kísértés, hogy csak a dekorációra koncentrálj, ami persze fontos. Egészen könnyű berendezni egy modern fürdőszobát, ha már eleve meglévő dekorációs elemeket, csempéket és alkatrészeket használsz.

Akár a hűvösen elegáns 50-es évek, az őrült 60-as évek, a lágy 70-es évek vagy a feltűnő 80-as évek stílusát őrzi a fürdőszobád - a legérdemesebb felhasználni a jellegzetességeit, nem pedig megpróbálni eltüntetni ezeket. Szinte lehetetlen feladat egy olyan fürdőszobát egycsapásra hipermodernné tenni, ahol virágmintás a csempe vagy narancssárga a mosdókagyló. Ahelyett, hogy küzdenél az előző tulajdonosok döntései ellen, inkább építsd ezekre a belső dekort, és varázsold a fürdőszobádat egy bájos kis időkapszulává.

Klasszikus stílusú fürdőszoba

A LANE fürdőszobai kiegészítők egyszerű eleganciájuk miatt szinte bármilyen fürdőszobában jól mutatnak. Ez a stílus egyszerre vintage és modern, így bármelyik korba tökéletesen beleillik.

 

A 60-as évek fürdőszobája

A Terrazzo csempe rendkívül népszerű volt a 60-as években. A Terrazzo betonból áll, gránit-és márványszemcsékkel. Ha ilyennel van kicsempézve a fürdőszobád, jó választás lehet a VADSTENA szett, amely szintén Terrazzo hatású.


A 70-es évek hippi stílusa

A 70-es években a nemcsak a divat, hanem a lakások is a hippik boho stílusát hordozták. Ez a makramé falidíszek, faborítások és organikus anyagok időszaka volt. A TINGSRYD sorozat lekerekített élei és halvány tónusai tökéletesen illenek ebbe a korba.


Arany és kristály - a 80-as évek csillogása

Emlékszel a 80-as évek szappanoperáira? A főszereplőkre, akiknek hazatérve első dolga volt, hogy italt töltsenek maguknak egy kristálypohárba? Az elbűvölő LUCKSTA sorozat éppen ebbe a környezetbe illik. Tökéletes választás egy, a 80-as évek stílusát őrző fürdőszobába.

 

Neked is vannak dekorációs ötleteid régi fürdőszobákhoz? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Törölköző útmutató

Reflektorfényben: törölköző szettek

Varázsold az otthonod wellness fürdővé