Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Tavaszra várva

Dátum:

Kategória: Nappali

Címkék: Tavasz, Nappali

Február közepén még azoknál is eljön a pont, amikor sóvárogni kezdenek a tavasz után, akik alapvetően szeretik a telet. Decemberben ott van a karácsony, amit várni lehet, januárban élvezzük a havat, a borongósabb napokat pedig megmenti a hygge hangulat. De februárra legtöbben már legszívesebben egy kávézó kiülős részében élveznék a napsütést.

Szerencsére a sok esős, szürke nap között ilyenkor már akad egy-egy tavaszias pillanat, amikor hirtelen mindenki boldogan hunyoroghat a napba.  A földből kibújnak az első virágok. A tavasz érezhetően közeledik, de kell még neki egy kis bíztatás.

Ilyenkor szokott rátörni Zsófira (a JYSK házi dekor felelősére) az érzés, hogy azonnal kell valamit csinálnia a lakással. Igen, persze a tavaszi nagytakarítást nem lehet megúszni. Összegyűlt újságok, pókháló, agyő! Vastag pulóverek, pehelypaplan, hótaposó, irány a beépített szekrény! De a hangulat még nem az igazi. Miután lekerült a karácsonyi koszorú az ajtóról és a téli dekoráció a szobákból, jöhetnek a tavaszi színek, minták, apróságok.

Szerencsére néhány jól megválasztott kiegészítővel gyorsan és viszonylag kis összegből látványos változást érhetünk el. Viszont nem szabad megfeledkeznünk a már meglévő alapbútoraink stílusáról, színvilágáról: hiába egy szép díszpárna, ha nem illik a kanapéhoz.

Nézzük, mi mindent ajánl Zsófi a JYSK választékából, amivel pikk-pakk feldobhatjuk otthonunkat:

 Az idei év sláger színe a púder rózsaszín a JYSK-nél is tarol idén. A rózsaszín nagyszerűen illik a fehérhez, romantikus, de mégsem kelt giccses hatást.


A természetes minták és színek szerelmeseiről sem feledkeztünk meg. 

 

 

És végül egy válogatás azoknak, akik imádják a tengert! :)