Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Otthonos erkély ötletek

Rendezd be otthonosan az erkélyed

A meleg nyári hónapokban biztosan szeretnéd a legtöbbet kihozni az erkélyedből, mivel valószínűleg sok időt fogsz ott tölteni. Ezért fontos, hogy az erkélyed minél rendezettebb és barátságosabb legyen, így tökéletes környezet lesz a kellemes, pihentető pillanatokhoz, és nem csak egy hely a ruhaszárítónak.

Az erkély hangulata a részletekben rejlik

A „hygge” egy különös hangulat, melyet a nyugtató, kellemes környezet teremt meg. Mindössze a részletekre és a dekorációra kell figyelmet fordítanunk ahhoz, hogy egy barátságos teret rendezzünk be az erkélyünkön.

Teremts nyugodt, laza környezetet

Az erkély tökéletes hely arra, hogy megteremtsd a saját, személyes kis zugodat, ahol pihenhetsz, és magadba szállhatsz. A hygge a pihenés és a nyugodt légkör szinonimája. Másképp mondva, csak akkor tudsz igazán pihenni és kényelembe helyezni magad, ha teljesen nyugodt és fesztelen vagy.

 

Szerezz be egy kerti ülőgarnitúrát vagy kávézó szettet

Számos lehetőség van, hogy az erkélyedet pihentetővé tedd. Az egyik opció, hogy beszerezz egy divatos kerti ülőgarnitúrát, mely nem csak mutatós, de kényelmes is, és megteremti a pihentető, otthonos légkört. Egy másik lehetőség, hogy bájos kávézó bútorokkal rendezd be az erkélyed. Ez utóbbi nem foglal túl sok helyet, és könnyen mozgatható.

 

Kényelmes, otthonos erkély

Kényelmetlenül ülni és a hidegben borzongani az este beköszöntével nem éppen szórakozató. Ebből kifolyólag jó ötlet beszerezni néhány díszpárnát és plédet. Így még otthonosabb lesz az erkélyen üldögélés a családod, barátaid körében egy pohár jó bort, vagy egy finom kávét iszogatva.


Egyél jókat az erkélyeden

Az erkélyed nem csak arra szolgál, hogy lazíts vagy bort szürcsölgess. Miért ne vacsorázz meg az erkélyen ülve, mindeközben élvezed a kellemes nyári meleget és a friss levegőt. Ha nincs elég hely egy nagy kerti asztalnak, a kisebb kávézó szettek is tökéletesen megfelelnek.

A friss levegő jót tesz a testnek és a léleknek is, így minél több időt töltesz a szabadban, annál jobb. Segít a feltöltődésben, ha kiülsz az erkélyre egy hosszú, fárasztó nap után. Az erkélyen félreteheted a napi nyüzsgést és rendezd a gondolataidat, miközben belemerülsz a kényelmes környezetbe. 


Service på havebord på hyggelig altan

Játssz a fényekkel az erkélyen

Este kiülve, a megfelelő világítás feldobja az otthonos erkélyedet. Gyertyákat használni tökéletes megoldás. Élénk, pislákoló fényt adnak, mely jól passzol a barátságos légkörhöz. Elhelyezhetsz például lámpásokat a földön és teamécseseket az asztalon. Ez különböző megvilágítást fog eredményezni, ami felteszi az i-re a pontot az erkélyed hangulatához. 

 

 

 

Tudjon meg többet

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Építs egyedi elemes kerti ülőgarnitúrát a teraszon

Útmutató: Építs egyedi elemes kerti ülőgarnitúrát a teraszon

Átfogó útmutató a különféle kerti bútor anyagokról

Átfogó útmutató a különféle kerti bútor anyagokról