Minden ízlést kielégítő kerti asztalok

Kerti bútor választékunk minden igényt kielégít. A nyári hónapokban az ember szívesen kiköltözik a kertbe, és második nappaliként használja azt. Ha a család a kinti étkezést választja, a kerti asztal válik a központi bútordarabbá. A JYSK nagy választékban kínál különféle méretű és dizájnú kerti étkezőasztalokat és kisasztalokat. A kerek és szögletes darabokat egyaránt felvonultató kínálatban biztosan talál a teraszára illő modellt.

A JYSK kerti asztalai számos különféle anyagból készülnek, amelyek között megtalálható a keményfa, a műfa, a fém, az üveg és a műanyag. Kombinálja elegáns szákekkel és hozza létre az ön stílusának megfelelő kerti bútor szettet.

    Milyen kerti asztalt érdemes választani?

    Vásárlás előtt mérlegelje, hogy karbantartást nem igénylő anyagból – például polyrattanból vagy műfából – készült kerti asztalt szeretne-e vagy hagyományos fa asztalt, amely igényel bizonyos mértékű karbantartást. Bárhogy is döntsön, a JYSK egyszerű tanácsait követve olyan kerti bútor szett tulajdonosa lehet, amely hosszú éveken át megőrzi szépségét.

    Kerti asztal vásárlásakor ügyelni kell arra, hogy a választott darab magasság, szélesség és megjelenés tekintetében is megfeleljen a kerti székeknek. Vásárolhat persze új székeket is, amelyeket ugyancsak széles választékban kínálunk, valamint székeket és asztalokat egyaránt tartalmazó kertibútor-garnitúrákat is.