Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kerti asztalok és terasz bútorok széles választékával várjuk
NORDSTRAND kerti asztal és UHRE napágy
YTTRUP asztal alumínium vázzal és keményfa asztallappal

Asztalok - Keményfa

Asztalok - Műanyag

 
Asztal VATTRUP 94x160cm műanyag
Asztal VATTRUP 94x160cm műanyag
KAMPÁNY

Asztalok - Kemping

Minden ízlést kielégítő kerti asztalok

Nyáridőben az ember kiköltözik a kertbe, és második nappaliként használja azt. Létezik annál jobb, mint egy balzsamos nyári estén a szabadban vacsorázni? Ha a család a kinti étkezést választja, a kerti asztal válik a központi bútordarabbá. A JYSK nagy választékban kínál különféle méretű és dizájnú kerti asztalokat. A kerek és szögletes darabokat egyaránt felvonultató kínálatban biztosan talál a teraszára illő modellt.

A JYSK kerti asztalai számos különféle anyagból készülnek, amelyek között megtalálható a keményfa, a műfa, a fém, az üveg és a műanyag.

Az anyag kiválasztásakor mérlegelje, hogy karbantartást nem igénylő anyagból – például műanyagból vagy műfából – készült kerti asztalt szeretne-e vagy hagyományos faasztalt, amely igényel bizonyos mértékű karbantartást. Bárhogy is döntsön, a JYSK egyszerű tanácsait követve olyan kerti bútor tulajdonosa lehet, amely hosszú éveken át megőrzi szépségét.
Itt megismerkedhet a kerti bútorok ápolásának módjával.

Kerti asztal vásárlásakor ügyelni kell arra, hogy a választott darab magasság, szélesség és megjelenés tekintetében is megfeleljen a kerti székeknek. Vásárolhat persze új székeket is, amelyeket ugyancsak széles választékban kínálunk, valamint székeket és asztalokat egyaránt tartalmazó kertibútor-garnitúrákat is.

NYERJEN 1000 FT ÉRTÉKŰ KUPONT!*

Visa Mastercard