Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kerti asztalok és terasz bútorok széles választékával várjuk
NORDSTRAND kerti asztal és UHRE napágy
YTTRUP asztal alumínium vázzal és keményfa asztallappal

Minden ízlést kielégítő kerti asztalok

Nyáridőben az ember kiköltözik a kertbe, és második nappaliként használja azt. Létezik annál jobb, mint egy balzsamos nyári estén a szabadban vacsorázni? Ha a család a kinti étkezést választja, a kerti asztal válik a központi bútordarabbá. A JYSK nagy választékban kínál különféle méretű és dizájnú kerti asztalokat. A kerek és szögletes darabokat egyaránt felvonultató kínálatban biztosan talál a teraszára illő modellt.

A JYSK kerti asztalai számos különféle anyagból készülnek, amelyek között megtalálható a keményfa, a műfa, a fém, az üveg és a műanyag.

Az anyag kiválasztásakor mérlegelje, hogy karbantartást nem igénylő anyagból – például polyrattanból vagy műfából – készült kerti asztalt szeretne-e vagy hagyományos faasztalt, amely igényel bizonyos mértékű karbantartást. Bárhogy is döntsön, a JYSK egyszerű tanácsait követve olyan kerti bútor tulajdonosa lehet, amely hosszú éveken át megőrzi szépségét.
Itt megismerkedhet a kerti bútorok ápolásának módjával.

Kerti asztal vásárlásakor ügyelni kell arra, hogy a választott darab magasság, szélesség és megjelenés tekintetében is megfeleljen a kerti székeknek. Vásárolhat persze új székeket is, amelyeket ugyancsak széles választékban kínálunk, valamint székeket és asztalokat egyaránt tartalmazó kertibútor-garnitúrákat is.

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard