Stílusos kávézó bútorok a teraszra és a kertbe

Szeret a helyi bisztró teraszán találkozni barátaival? A kávéházi hangulatot megteremtheti saját kertjében vagy erkélyén is! A kerti kávézó bútorok és garnitúrák tökéletesek a hosszú beszélgetésekhez és lustálkodáshoz, mert könnyen mozgathatóak és nagyon kényelmesek. Egy kerti kávézó szett általában egy kisebb kerti kanapéból vagy néhány kerti fotelből, és egy kisasztalból áll. A JYSK kávézó bútoraival a saját ízlése szerint rendezheti be kertjét, teraszát vagy erkélyét. Kínálatunkban talál kényelmes, időjárásálló kerti kanapét, karfás kerti széket vagy fotelt és praktikus kerti kisasztalt. Széles választékunkban egyszerűen találhat az Ön igényeinek és ízlésének megfelelő kávézó bútort. A maximális kényelem érdekében ajánljuk, hogy nézze meg kerti párna választékunkat is.

61 termékek
  61 termékek

  Kis helyen is elfér

  Akkor sem kell lemondania a kényelemről, ha kertje vagy terasza nem nagy. Kávézó bútoraink között számos olyan terméket talál, amely ideális kisebb erkélyre vagy balkonra is, így könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelőt. Egy sok helyet foglaló, nagy kerti ülőgarnitúra helyett válasszon például egy kisebb kanapét, vagy egy pár székből vagy fotelből álló szettet, amelyet könnyedén elrendezhet egy kisasztal körül. Így az erkély vagy terasz méretének és adottságainak megfelelően állíthatja össze kerti bútor garnitúráját.

  Milyen kávézó bútort válasszak?

  Új kerti bútorok vásárlása előtt érdemes végiggondolni néhány szempontot. A bútorok mérete mellett az anyag is elsődleges szempont, a megjelenés mellett ugyanis a karbantartás mértéke is bútoronként eltérő. Amennyiben inkább karbantartást nem igénylő bútorokat szeretne, érdemes például egy alumínium, műfa vagy műrattan kávézó bútort választania. A keményfa bútorok időnként olajozást igényelnek, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszútávon is megőrizzék szépségüket és tartósságukat.

  A kerti kávézó garnitúra megvásárlása előtt gondolja át azt is, hogy milyen célra szánja a bútorokat. Egy kinti társalgó létrehozása a cél, vagy kültéri étkezőként is használja majd? Kávézó bútoraink többsége klasszikus, semleges színekben kapható, mint natúr, fekete vagy szürke. Ha szeretné feldobni a szett összképét, néhány élénk színű ülőpárna, díszpárna vagy kültéri szőnyeg beszerzésével könnyedén megteheti.