Vásároljon gyönyörű kávézó bútorokat a kertbe vagy a teraszra

A kávézó bútor egy rendkívül praktikus kerti bútor szett ami kis helyen elfér, könnyen mozgatható és nagyon kényelmes. Így amikor leül a kerti bútorra az erkélyen vagy a teraszon, igazán ellazulhat és egy bisztróra emlékeztető hangulatot hozhat a bútorok lévén létre. A JYSK izgalmas választékában kényelmes kávézó bútorokat kínálunk - mindent megtalál a kisasztaloktól, kanapékon, ülőgarnitúrákon át a fotelekig és székekig. A különböző darabokból összeállíthatja saját szettjét asztallal, székekkel vagy egy ülőgarnitúrával. Keresse meg kedvencét, dőljön hátra, és élvezze a nyarat a kertben. Az optimális kényelem érdekében javasoljuk, hogy vásároljon kerti párnákat kávézó bútoraihoz.

    Jó megoldás erkélyekre, balkonokra is

    Még ha nincs is helye a nagy ülőgarnitúráknak az erkélyen, ne essen kétségbe, nem kell kompromisszumot kötnie. A JYSK-nél sok jó megoldásunk van az erkélyen elhelyezett kerti bútorokhoz. 

    Válasszon például, kávézó készletet vagy akár kis asztalkát. Összeállíthatja saját kávézó kerti bútor szettjét az erkély méretének megfelelően. Egyes kávézó bútoraink heverővel is rendelhetők, így napozóágyat és kanapét kap egy bútorban. A fekvőfotel modul előnyösen használható zsámolyként, asztalként és ülőalkalmatosságként is. Ha pedig több hely is rendelkezésére áll, egészítse ki akár egy remek kerti pavilonnal vagy napozóággyal.