Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nappali átrendezés után

Pénztárcabarát mini-átalakítás a nappaliban

Az új év az új kezdetek ideje. Egy kisebb átrendezés az otthonodban gyorsan és könnyen megoldható, és tippjeinkkel még olcsó is lehet.

Hozz színeket a sötét, hideg télbe

Ha élénkebb hangulatot szeretnél a nappalidban, nem szükséges új, színes kanapét venni a régi szürke helyett. Használj kisebb kiegészítőket, például szőnyegeket, hogy világosabbá tedd a teret - ezek könnyen cserélhetők és tárolhatók, ha egyszer megint megváltoztatod a dekorációt, hogy aztán később megint elővehesd őket.
 


Újíts a kanapédon

Egyszerű és könnyű megoldás: néhány új díszpárna vagy díszpárnahuzat nem csak a kanapét, de az egész nappalit feldobja. Figyeld meg, mennyire eltérő hatásokat lehet elérni különböző színekkel és anyagokkal, vagy éppen különböző méretű párnákkal. 
 


A "hygge" ideje

Néhány kis változtatással a nappalid sarkát tökéletes kis kuckóvá varázsolhatod, ahová behúzódhatsz, amikor kint hideg van. Helyezz ide néhány puha díszpárnát, egy meleg plédet egy kényelmes székben, gyújts meg néhány gyertyát, és élvezd a meghitt kényelmet.


Még több ötletet és inspirációt találhatsz a nappalidhoz itt.

 

 

 


Meleg fények

Nem kell elővenni a szobafestő felszerelést és letakarni a padlót meg a bútorokat. Különböző fényforrásokkal: asztali lámpákkal, lámpafüzérekkel és gyertyákkal kellemes, hívogatóan meleg hangulatot teremthetsz a nappaliban.
 

 

 

Egyszerű rendszerezés

Ez az utolsó tippünk anyagi szempontból egyáltalán nem megterhelő, bár egy kissé időigényes lehet. -az új év kezdete kiváló alkalom arra, hogy megszabadulj attól, amit nem használsz, és hatékonyabban tárold azt, amit igen. A különféle méretű és anyagú dobozok és kosarak pénztárcabarát és dekoratív megoldásként szolgálhatnak azon apróbb tárgyak tárolására, amelyeket jó a kezed ügyében tudni, de nem szeretnéd, hogy elöl legyenek.

 

 

 

 

 


A fürdőszobát is szívesen átrendeznéd? Olvasd el bejegyzésünket a fürdőszoba átalakításáról itt.

Neked milyen ötleteid vannak a nappali átalakítására? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

 

Tudjon meg többet

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?

Hol szárítsunk ruhát télen?