Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

VÁSÁR - akár 70% kedvezmény!

Kattintson ide
Nappali átrendezés után

Pénztárcabarát mini-átalakítás a nappaliban

Dátum:

Kategória: Nappali, Lakberendezés

Címkék: Nappali, Lakberendezés

Az új év az új kezdetek ideje. Egy kisebb átrendezés az otthonodban gyorsan és könnyen megoldható, és tippjeinkkel még olcsó is lehet.

Hozz színeket a sötét, hideg télbe

Ha élénkebb hangulatot szeretnél a nappalidban, nem szükséges új, színes kanapét venni a régi szürke helyett. Használj kisebb kiegészítőket, például szőnyegeket, hogy világosabbá tedd a teret - ezek könnyen cserélhetők és tárolhatók, ha egyszer megint megváltoztatod a dekorációt, hogy aztán később megint elővehesd őket.


Újíts a kanapédon

Egyszerű és könnyű megoldás: néhány új díszpárna vagy díszpárnahuzat nem csak a kanapét, de az egész nappalit feldobja. Figyeld meg, mennyire eltérő hatásokat lehet elérni különböző színekkel és anyagokkal, vagy éppen különböző méretű párnákkal. 


A "hygge" ideje

Néhány kis változtatással a nappalid sarkát tökéletes kis kuckóvá varázsolhatod, ahová behúzódhatsz, amikor kint hideg van. Helyezz ide néhány puha díszpárnát, egy meleg plédet egy kényelmes székben, gyújts meg néhány gyertyát, és élvezd a meghitt kényelmet.


Még több ötletet és inspirációt találhatsz a nappalidhoz itt.


Meleg fények

Nem kell elővenni a szobafestő felszerelést és letakarni a padlót meg a bútorokat. Különböző fényforrásokkal: asztali lámpákkal, lámpafüzérekkel és gyertyákkal kellemes, hívogatóan meleg hangulatot teremthetsz a nappaliban.Egyszerű rendszerezés

Ez az utolsó tippünk anyagi szempontból egyáltalán nem megterhelő, bár egy kissé időigényes lehet. -az új év kezdete kiváló alkalom arra, hogy megszabadulj attól, amit nem használsz, és hatékonyabban tárold azt, amit igen. A különféle méretű és anyagú dobozok és kosarak pénztárcabarát és dekoratív megoldásként szolgálhatnak azon apróbb tárgyak tárolására, amelyeket jó a kezed ügyében tudni, de nem szeretnéd, hogy elöl legyenek.


A fürdőszobát is szívesen átrendeznéd? Olvasd el bejegyzésünket a fürdőszoba átalakításáról itt.

Neked milyen ötleteid vannak a nappali átalakítására? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!


Endre Social Media & Digital Coordinator
Király Mária

Nekem inkább a szűrke, barna szín tetszik! Szekrényekben a fehér hatott rám mindég a legjobban! Nem szeretem a csícsás dolgokat, az egyszerű, összecsukható, ágyak amik nappal kis helyet foglalnak, középen egy kis dohányzó asztal! Meg ami gyerekkori álmom egy hintaszék!! Szürke szőnyeg! Kész is. Van a nappali és a háló! Szekrényről nem beszéltem, de van egy beugróm amit nem tudok kihasználni oda egy 3-4. ajtós szekrény elférne, egy fehér komód amin a Tv- lenne és egy fehér könyvespolc, mivel mikor még jól láttam rengeteget olvastam! Ez az én elképzelésem, ami az is marad elképzelés csak egy álom!! Köszönöm szépen hogy leírhatatlan és megoszthatom!

Kolozsy Edit

Szeretem a fiatalos darabokat. a szines kiegeszitoket.A feher tonusokat.Rendszeresen vasarolok onoknel.Jo a kiszolgalas..kedvesek az eladok.Gratulalok.

Comments