Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Otthoni dolgozószoba

Így pezsdítsd fel a dolgozószobádat, irodádat

A dolgozószoba, az iroda a helyszíne a mindennapi csodáknak: főleg ötletelések és mindennapos problémamegoldások jellemzik ezeket a helyeket. Viszont néha neked is eleged lehet már abból, hogy egész nap csak egy helyben ülsz? Dobd fel az irodádat olyan apróságokkal, amik meghozzák a kedvedet, serkentik a kreativitást és a hatékonyságot!

Ott vagy ahol lenned kell? 

Mielőtt még elkezdenél a dekoráción ötletelni, gondolkozz el azon, hogy vajon a megfelelő szobában van-e az irodád, dolgozószobád. Ha úgy érzed, máshol jobban tudnál dolgozni, tégy úgy (amennyiben ez persze lehetséges). 

Tedd személyessé 

Dekoráld ki a dolgozószobát a kedvenc színeiddel, családi, baráti képekkel, fali dekorációval, amit szeretnél! Így a személyesebb hangulat jobb kedvre fog deríteni amikor belépsz a szobába, így nagyobb energiával is tudod elkezdeni a napot.

 

A megfelelő asztal

Az asztal értelemszerűen elengedhetetlen eszköze a munkának: így miért ne szánnál erre kellő figyelmet? Fontos, hogy tükrözze a stílusodat és összhangban legyen a szobával is, egy egységes képet alkotva.  

 

Ne feledd: egész nap az irodaszékben ülsz...

...ezért mindenképp egy olyat válassz, ami megfelel a saját ízlésednek és persze a testtartásodnak. Ha sokszor érzed azt, hogy el kezd fájni a hátad, akkor mi mindenképpen az irodaszéked lecserélését ajánljuk!

Otthoni iroda székkel és asztallal
Irodaszék BILLUM fekete poliészter háló
25000 Ft/db
39900 /db
Nagyszerű ajánlat
Megtakarítás 37%

 

Rend a lelke mindennek

Az a típus vagy, aki inkább szétszórja a holmijait, így az irodádban is kicsit kaotikus a helyzet? Hát ne legyél! A papírok megfelelő tárolása praktikus, és sokkal jobban is néz ki az irodád, ha rendezett. Esetleg szerelj be egy-két polcot a dolgozószobádba, vagy szerezz be tárolódobozokat. Persze ezeknek a stílusát is kedvedre alakíthatod!  


Íróasztal fiókkal
 

A fény jótékony hatása

A fény nem csak életet lehel a szobába, de a munkában is segít, hiszen sok fénnyel kevésbé erőlteted meg a szemeidet. Fontos, hogy minél több fénnyel rendelkezzen a dolgozószobád vagy irodád. Persze a természetes fény sokkal előnyösebb, de ha erre nincs lehetőséged, akkor a mesterséges fényre fektesd a hangsúlyt. A lényeg: semmiképp se dolgozz félhomályban!


Íróasztal remek kilátással és irodaszékkel
 

Gamer székek - egy új lehetőség

Nem csak dolgozol de gyakran játszol is? Fokozd a játékélményt gamer székeink egyikével. Az optimális és kényelmes üléshelyzet kifejezetten gamereknek lett kifejlesztve. A számítógépes játékok leggyakrabban több órán keresztül tartanak, ezért fontos, hogy testtartásod megfelelő legyen és kényelmesen ülj - ilyenkor nélkülözhetetlen egy jó gamer szék! Ezek a forgószékek abban különböznek a szokásos irodai székektől, hogy a formatervezés igazodik a gamer testtartásához, hogy a háttámla optimálisan támassza meg a hátat. Ha sok időt töltesz játékkal a számítógép előtt, akkor érdemes megfontolnod egy minőségi gerinckímélő gamer szék beszerzését.


 

Tudjon meg többet

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz