Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fehér TV-asztal szürke kanapéval

A TV helye a nappalidban

A legtöbb nappali elmaradhatatlan része a TV. Ugyanakkor nem mindig könnyű megfelelő helyet találni neki, úgy hogy a szoba hangulatába is illeszkedjen. Egy óriási ívelt TV lehet a szoba feltűnő része, de választhatod azt is, hogy megpróbálod "elrejteni" a szoba többi kiegészítője közé. Csak a saját ízlésed határozza meg melyik megoldás működik jobban a nappalidban.
 

Csak egyszerűen - TV-asztallal

Egy TV elhelyezése a nappaliban nem feltétlenül igényel különösebb erőfeszítést. Egy jól megválasztott, stílusos TV-asztal a tetején a TV-vel nem véletlenül olyan népszerű. A TV-asztal egyben praktikus tárolóhelyet is biztosít egyéb műszaki cikkeknek vagy a vezetékeknek.
 

Tipp: Helyezz el egy szép vázát vagy más dekorációs elemet a TV-asztalon. 


Stílusos fehér TV-asztal

Alakíts ki egy TV sarkot a szobában

Ha elég nagy a nappali, akkor akár egy külön kis tévéző sarkot is kialakíthatsz. Egy kellemes, pihentető sarkot hozhatsz létre pár puffal, egy kényelmes kanapéval és puha díszpárnákkal. Így nem kell a TV köré építeni a szoba stílusát.
 

TV a TV-asztal fölött

Elegáns megoldás ha a tévét a falra szereljük fel. Ezzel a megoldással szabad teret nyerünk a tévé alatt, ahol különböző bútorokat helyezhetünk el, dohányzóasztalt vagy akár egy praktikus TV-asztalt is. Így több dekorációs kiegészítőnek marad hely a bútorokon.
 

Tipp: ne helyezd túl magasra a falon a tévét mert úgy fogod érezni magad mintha a moziban az első sorban ülnél.


TV-asztal a nappaliban

Teremts rendet a TV körül

Amikor egy tévét helyezel el a nappaliban, elkerülhetetlen, hogy a hozzá kapcsolódó eszközök kábelei jelentős helyet foglaljanak el. Hhogy a nappali ne tűnjön kaotikusnak, érdemes ezeket elrejteni. Beszerezhetünk kábelrendezőket, vagy egy olyan praktikus TV-asztalt amelyben minden eszközt és kábelt gond nélkül elrejthetünk.
 

Tudjon meg többet

Találd meg a nappalidba illő TV-állványt

Találd meg a nappalidba illő TV-állványt

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe