Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Steppelt pléd, párnák és vázák fehér, bézs és szürke színben

Rusztikus és nyugalmat áraszt: az új Nordic Mood kollekció

Az új Nordic Mood kollekció harmóniát teremt az otthonodban a kerek formáival és a letisztult színeivel. 

“Ebben a Nordic Mood kollekcióban a fókuszt a harmónia megteremtésére helyeztük. Ugyanakkor letisztult színekkel dolgoztunk, mint például a fehér és a bézs, de pár fekete részletet is belecsempésztünk egy esztétikus skandináv hatás elérése érdekében,” mondja Tina Nymann, aki a Category Buyer a JYSK-nél.

Otthoni textíliák modern és nyers megjelenéssel

A  HVITVEIS díszpárnát a rajta található fekete csík megtöri, és ezzel egy modern és nyers kinézetet kölcsönöz a teljesen fehér díszpárnának. Ugyanez a külső és árnyalat megtalálható a FAGERKLOKKE steppelt pléden. A párnák és a plédek tökéletesen kombinálhatók akár egy padra helyezve a vacsora asztalnál és jól párosíthatók a szintén nyers kinézetű TONE rusztikus tányérhoz. 


A plédeket kint is használhatod, ha előbújnak a napsugarak. Pakolj pár konyharuhát, mint például a SIVBLOM és az AGNE a kosárba, hogy rendezhess egy tavaszi pikniket a kertben. 

Skandináv otthoni dekor csipetnyi rusztikus beütéssel

Mint mindig, a tavasz sokféle időjárást hoz magával, ezért ebben a kollekcióban a termékekkel a meghitt hangulat megteremtésére fókuszálunk. Például a BOSSE gyertyával és a KEVIN gyertyatartóval.

 
“A BOSSE egy másik olyan példa a termékek közül, ahol a nyers és a kifinomult kinézetet kombináljuk egy olyan gyertyával, ami betonból készül, és szép rusztikus hatású. Ugyanakkor a "Harmónia" szó is megjelenik, hogy megteremtsük a nyugalom  és kényelem érzetét," teszi hozzá Tina Nymann.

Dekorálhatod akár a könyvespolcot is gyertyával vagy például a SOFUS vázával, mely kerek formájával ugyancsak rusztikus stílusú a kerámia felületének köszönhetően.  


A Nordic Mood kollekció elérhető lesz áruházainkban és online a JYSK.hu-n április 29-től. 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül