Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Természetes latexből készült matrac ágykeretben a hálószobában

Habszivacs matrac természetes latexből

A természetes latex egyaránt ajándék számunkra és a természet számára is. A JYSK-ben megtalálhatók matracok és fekvőbetétek is természetes latexból. Tökéletes és természetes választás.

Magas szintű ergonómia

Egyik ágyakhoz felhasznált anyag sem olyan rugalmas, mint a természetes latex. 

A természetes latex matrac 7 komfortzónával rendelkezik, hogy a testnek minden egyes része megfelelően legyen alátámasztva. A keménysége változó, és a matrac a testhez formálódik, ágyéki alátámasztással és bemélyedéssel a vállak számára. Így függetlenül attól, hogy milyen alvási pozicíóban alszol, ergonómiailag helyesen fog tartani.

A 7 komfortzóna elősegíti, hogy helyesen és egyenesen álljon a gerinc, még akkor is, amikor oldalt fekszünk. A hátunkon fekve pedig megtartja a gerinc természetes görbületét.  

Lélegző és allergiabarát anyag 

A természetes latex lélegző anyag. Segít az ágyunk hőmérsékletét egészséges és stabil szinten tartani egész évben. A nyitott cellás szerkezet segíti a nedvesség és az izzadság elvezetését. A természetes latex emellett kiemelten allergiabarát, taszítja a poratkákat és baktériumokat. Így a természetes latex javíthatja az alvást és növelheti az alvási környezet kényelmét.

FSC® címkés kaucsuk

A természetes latex az FSC által jóváhagyott ültetvényeken termesztett kaucsukfából származik (FSC® N001715). Az FSC címke a garancia arra, hogy az új matrachoz használt gumi fenntartható erdőgazdálkodásból vagy más felelős forrásból származik.

A természetes latex matrac alapanyaga egy kaucsukfából 800 nap alatt nyerhető ki. A fák kb. 32 évig használhatók az alapanyagok kinyerésére, de általában még 70 évig maradnak az ültetvényen. A fenntarthatóbb termelés biztosítása érdekében a régi kaucsukfákat mindig újakkal pótolják.

A kaucsukfa ültetvények évente 90 millió CO2-t semlegesítenek azáltal, hogy elnyelik a légkörből a CO2-t, ezáltal hozzájárulnak a globális felmelegedés csökkentéséhez.

 

Miért válasszunk természetes latex matracot? 

  • Luxus kényelmű matrac 
  • A matrac felveszi a tested formáját és egyedi támaszt nyújt 
  • Optimális szellőzési rendszere van a nyitott cellás felépítésének köszönhetően
  • Természetes védelmet nyújt a poratkák és a baktériumok ellen 

Tekintsd meg A megfelelő ágy kiválasztása 9 lépésben című blogunkat további tippekért. 

 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról