Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Minden évszakban megkérdezzük az ágyneműhuzatok szakértőjét és beszerzőnket, Kathrine Møller Vinther-t, hogy melyik darabok a legújabb kedvencei a választékunkban. És mint mindig, Kathrinenak van néhány ajánlása az ágyneműhuzatok terén.

“Ebben az évszakban előtérbe kerülnek a nagy hatással járó apró részletek – mint a minta, a szövés fajtája, vagy a szegélyezés. Az ajánlásomban szereplő ágyneműhuzatok megadják azt a pluszt, amivel kitűnnek a többi közül, és minőséget és stílust kölcsönöznek a hálószobádnak”.

GERD: Aranyos és vidám

Ágy szatén ágyneműhuzattal apró virágokkal sötétszürke hátteren

A GERD egy sötétszürke alapon apró virágmintázatú szatén ágynemű. Kathrine így írja körül első kedvencét: “Ez egy viszonylag letisztult, mégis romantikus dizájn. Az apró virágok okozta vidám minta nosztalgiát ébreszt bennem, mintha a GERD arra invitálna, hogy vegyek egy mély levegőt és engedjem el magam. A hangulatodtól, személyiségedtől és ízlésedtől függően egyszerűen a saját stílusodra alakíthatod: romantikus vagy klasszikus – a te döntésed.”

BARBO: Klasszikus, mégis újító

Ágy szatén ágyneműhuzattal 60% pamutból és 40% bambusz viszkózból

A BARBO 60% pamutból és 40% FSC® tanúsítvánnyal ellátott bambusz viszkózból készül (FSC® N001715). A BARBO három színben elérhető: sötétkék, homok és tópszínben.

“A bambuszból késült ágyneműk egyre népszerűbbé váltak az elmúlt években, és nem véletlenül,” mondja Kathrine. “A bambusz hűsítő és nedvszívó hatása puha és gyengéd érzést nyújt a bőr számára. Ezenfelül magas szálsűrűséggel készül, ami biztosítja az ágyneműhuzat magas minőségét, így az nem csak kényelmes, de tartós is.”

Az FSC (Forest Stewardship Council) egy nemzetközileg elismert non-profit szervezet. Az FSC védjegy jelöli, hogy a felhasznált alapanyagok fenntartható erdőgazdálkodásból és egyéb felelős forrásokból származnak.

SUSSI: Nyárias és romantikus

Virágmintás ágyneműhuzat egy világos szobában

A SUSSI egy 100%-ban pamutból készült ágyneműhuzat, törtfehér alapon virágmintával.

“Ez egy teljesen új dizájn a kínálatunkban, amely felfrissíti a választékunkat,” folytatja Kathrine. “Megidézi a nyár színeit és romantikáját, és véleményem szerint a tiszteletadás tökéletes módja a világunk gyönyörű természete felé.”

“Személy szerint én örömmel párosítom a SUSSI-t a MAJ-jal  – egy párnahuzattal, apró, hímzett virágokkal a sarkán. Ez a kettős egy még aranyosabb és romantikusabb külsőt kölcsönöz a huzatnak.”

TOVE: Időtlen és skandináv

Csíkos ágyneműhuzat egy világos szobában

A TOVE 100%-ban pamutból készül, és mintázata a pizsamák jellegzetes csíkozását idézi a kék különböző árnyalataiban.

“Ez egy jellegzetesen skandináv megjelenés,” kezdi Kathrine. “A dizájn megfordítható, így a keskenyebb csíkok kerülnek felülre, a szélesebbek pedig alulra – és, hogy még stílusosabbá tegyük a huzat megjelenését, sötétkék szegélyt tettünk mint a paplan-, mind a párnahuzat szélére. Így még klasszikusabbá és időtlenebbé válik a dizájn.”

INGA: Nyárias és romantikus

Ágyneműhuzat apró virágokkal szürke alapon

Az INGA 100%-ban pamut perkálból készül, apró virágmintázattal szürke háttéren.

“Az INGA puhasága és minősége igazán megfogott,” mondja Kathrine. “A romantikus dizájn és az enyhe árnyalatok mellé úgy gondoltuk, tökéletese passzolna némi narancssárga szín és egy ahhoz illő szegély. Alig várom, hogy körbeöleljen az INGA kényelme és nyáriassága.” – fejezi be Kathrine.

Tekintsd meg ágyneműhuzat választékunk legújabb darabjait:

 

Tudjon meg többet

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Tudod miért fontos az alvás?

Tippek a hálószobád rendben tartásához

Osztozkodás az ágyon

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.