Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Virágmintás zöld ágyneműhuzat beszerzőnk Berit arcképével

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Évente kétszer megkérdezzük Berit Stokholm Christiansen-t, az ágyneműhuzatok szakértőjét és beszerzőnket, hogy mely darabok a jelenlegi kedvencei az ágyneműhuzat választékunkban. “A gyorsan változó világban szükségünk van a pozitív energiára, hogy jókedvűen indíthassuk a napot” mondja Berit, majd folytatja: “Mindhárom dizájn, ami ebben az évszakban előtérbe kerül, segít megvalósítani ezt a célt.”

JOSEFINE - tavaszias romantika

"A JOSEFINE sokszínű és mégis nyugodt dizájnja a tavasz és a korai nyár hangulatát árasztja magából" mondja Berit. Ez az ágyneműhuzat tökéletes azoknak, akiknek a kedvenc évszaka a tavasz. A JOSEFINE ágynemű egyik oldalán apró zöld, sárga és lila virágokkal tarkított, másik oldalán pedig színben illeszkedő csíkokkal díszített. "A JOSEFINE az abszolút kedvencem ebben az évszakban, és biztos vagyok benne, hogy neked is nagyon fog tetszeni," tette hozzá Berit.

A JOSEFINE ágyneműhuzat-garnitúra 100% sűrűn szőtt, minőségi pamutból készült, és rendelkezik STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal.

SANNA - puha és selymes szatén

"A SANNA a legelegánsabb darab a kedvenceim közül" mondja Berit. "Ez a szatén ágyneműhuzat ugyanolyan kiváló minőségű anyagból készül, mint a vásárlóink egyik örök kedvence, az INGEBORG szett, így nem véletlen, hogy ez az egyik új kedvencem." A SANNA ágyneműhuzat-garnitúra 70% pamutból és 30% bambusz viszkózból készült. A textil bambusz viszkóz tartalmának eredménye a SANNA ágynemű gyönyörű, fényes és puha felülete - igazi luxus érzetét keltő, selymes éke bármelyik hálószobának. A SANNA kétféle árnyalatban érhető el: a sötétkék variáció világoskék szegéllyel, a homokszínű pedig sötétbarna szegéllyel díszített.

Az ágyneműhuzat rendelkezik STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal, a bambuszból készült viszkóz pedig FSC® 100 tanúsított (FSC® N001715).

SILJE - Gyengéd klasszikus

"A SILJE ágynemű kellemes, letisztult megjelenése nyugodt légkört teremt a hálószobában. Változatos vastagságú csíkokkal kialakított klasszikus mintája egy kicsit a tengerész stílust idézi," mondja Berit. A SILJE ágynemű kétféle kivitelben érhető el: sötétkék vagy rozsdabarna csíkokkal.

A SILJE ágyneműhuzat 100% szálfestett pamutból készült és rendelkezik STANDARD 100 by OEKO-TEX® tanúsítvánnyal.

Tudjon meg többet

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Miért takarjuk le az ágyat? Érvek és ellenérvek

Miért takarjuk le az ágyat? Érvek és ellenérvek