Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fehér ágyneműhuzat-garnitúra és kép Kathrine Møller Vinther-ről

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Évente kétszer megkérdezzük Kathrine Møller Vinther-t, az ágyneműhuzatok szakértőjét és beszerzőnket, hogy mely darabok a jelenlegi kedvencei az ágyneműhuzat-választékunkban. “A gyorsan változó világban szükségünk van a pozitív energiára, hogy jókedvűen indíthassuk a napot” mondja Kathrine, majd folytatja: “Mindhárom dizájn, ami ebben az évszakban előtérbe kerül, segít megvalósítani ezt a célt.”

Olvass ezekről többet a folytatásban.

ERNA - a romantikus lelkeknek

“Ez a dizájn magába foglal mindent, amit egy virágos ágyneműről cask álmodni lehet,” kezdi Kathrine. “Minél tovább nézed az ERNA-t, annál inkább meglátod a gyönyörű művészi kivitelezését, amelyet a kézzel rajzolt és digitálisan nyomtatott virágok biztosítanak. Úgy tekintek erre az ágyneműhuzatra, mint az ELLA dizájnunk testvérére, amely a fekete alapra helyezett lila és rózsaszín virágaival egy dramatikusabb megjelenést kölcsönöz. Az ERNA nyugodtabb, enyhébb kifejezésmódot sugároz. A hátoldalán található vékony zöld csíkok tökéletesen kiegészítik a romantikus elülső oldalt, és teljesen megvátoztatják a hálószoba enteriőrjét.”

Az ERNA egy 100%-ig pamutszatén ágyneműhuzat, rendkívül puha tapintással és szép fényességgel. 

MALOU - könnyű és szellős

“A MALOU egy valódi újdonság a kínálatunkban. Rendkívül puha muszlin anyagának minőségét már a babatakarókból is ismerheted. Ez a könnyű anyag ideális a meleg nyári estékre,” magyarázza Kathrine. “A MALOU két színben elérhető (akva és sötétszürke), és segítségével bármilyen stílust kialakíthatsz a szobában – kombinálva például egy kontrasztos színű párnahuzattal dinamikus hatást érhetsz el, egy pasztellszínű árnyalattal pedig egy romantikusabb megjelenést hozhatsz létre.”

A MALOU 100%-ig pamutból készült, laza szövésével pedig minőséget és elegáns felépítést biztosít.

BIBI - a nosztalikus típusoknak

Ágy paplanokkal és párnákkal fehér ágyneműhuzatban
Ágyneműhuzat BIBI 140x200 fehér
15000 Ft/szett
20900 /szett
Megtakarítás 28%
gold
Ágyneműhuzat BIBI 140x200 fehér
15000 Ft/szett
20900 /szett
Megtakarítás 28%
gold

“Amennyiben rajongsz a vintage megjelenésért, és gyakra gondolsz arra, hogy régen mennyivel egyszerűbb volt minden, akkor a BIBI a neked való ágyneműhuzat,” ajánlja Kathrine. “Ez a fehér ágyneműhuzat 100%-ig pamutból készül, és az elejét aranyos francia hímzés díszíti – követve azt a divatvilágban is megfigyelhető trended, hogy a hímzéssel dekorált ingek és szoknyák ismét egyre népszerűbbek. Ezen stílus újjáéledése ad egy olyan kézműves elemet a dizájnhoz, amelynek segítségével az romantikus megjelenést kölcsönöz a hálószobának.”

A BIBI 100%-ig pamutból készült és mind a hátoldala, mind a párnahuzat mintázat nélkül lett tervezve a kényelmes alvás érdekében.

Tudjon meg többet

Hűsítő hálószoba termékek és tippek

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Tudod miért fontos az alvás?

Tippek a hálószobád rendben tartásához