Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Süllyesztett kerti trambulin a pázsiton

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Egy trambulinnal a kertben megspórolhatod a családnak, hogy ellátogassatok a trambulin parkba: nincsen belépődíj, drága italok vagy nagy tömeg. Egy kis ugrálás nem csak egészséges, de jó hangulatú mozgásként is szuper.

Bár a trambulin park lehetővé teszi, hogy sokféle méretű és alakú trambulint kipróbálj, az otthonod kényelmét semmi sem tudja helyettesíteni. Egyetlen kerti trambulin elég arra, hogy te és a gyerekeid egész nap boldogan mozoghassatok, ráadásul a trambulin felállítása után már szinte semmilyen karbantartást nem igényel. Akármikor és akármeddig használhatjátok, ráadásul a friss levegő is rendkívül egészséges.

Amennyiben van elég hely hozzá a kertben, akár egy kültéri konditermet is létrehozhatsz tornamatracok segítségével, ahol egész nap lehet nyújtani, jógázni, erősíteni.

Olvass többet a kültéri mozgásról felnőttek és gyermekek számára itt.

A délutáni baráti összejöveteleknek nem kell mindig az italokról és a kültéri fotelekben való hátradőlésről szólnia: a trambulin nem csak a gyermekek, de a felnőttek számára is jó mozgás, ráadásul élvezhető, így bátran hívd át a barátaidat egy nevetéssel és ugrálással teli délutánra.

Ne feledd, hogy a biztonság az első, így egynél több személyt egyszerre sose engedj fel a trambulinra. A trükkök és egyéb balesetveszélyes viselkedés sem jó ötlet. Szerelj fel biztonsági hálót a trambulinodra - amennyiben nem azzal felszerelve vásároltad -, hogy megelőzd a baleseteket. Olvass többet a trambulinok biztonságáról itt.

Az otthoni trambulin akkor is jól jön, ha meteorzáporra vagy csak különösen csillagos égboltra lehet számítani. Néhány pléd és párna segítségével otthonos kuckóból nézetünk fel az éjszakai égre, csodálva a természet saját tűzijátékát.

Tudjon meg többet

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral

Strandidő: A legjobb strandtörülközők és plédek a nyárra