Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Modern tűzrakó egy nagy kanapé előtt a teraszon

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

A nyár és a meleg évszakok elérkeztével egyre több időt töltünk a szabadban. A családod és barátaid körében eltölteni egy nyári estét a tűz mellett pedig maga a tökéletes program. Legyen szó füstmentes vagy hagyományos fatüzelésű tűzrakóról, mindegyiknek megvan a maga előnye - olvass ezekről többet ebben a cikkben.

Praktikus és füstmentes gáztüzelésű tűzrakó

A VARME tűzrakó ideális központi kelléke lehet az otthonod külterének. A hagyományos fatüzelésű tűzrakóhely alternatívájaként, ami a fölbesüllyesztett és kövekkel kirakott, a VARME tűzrakó egy gyönyörű dekoratív elemként szolgálhat az otthonod külterében, így tökéletes például a teraszra vagy a hátsókertbe.

A VARME tűzrakó gázzal működik, ami azt jelenti, hogy füst nélkül, tisztán ég. A füstmentes tűzrakó anélkül biztosítja a tűzmelletti pihenés örömét, hogy a fa égésének okozta füstöt kéne szagolnod. Amennyiben a kültered közel van a szomszédokhoz, valószínűleg ők is értékelik, ha a tűz füst nélkül ég. A gáztüzelésű tűzrakó egy másik előnye, hogy a hajad és ruháid nem szívják be a füstöt, így az egész család élvezheti a kinti üldögélést anélkül, hogy utána zavarna a füst megmaradt szaga.

Gáztüzelésű tűzrakó egy teraszon két kávézó székkel

A fatüzelésű tűzrakó modern változata

A ROSENFINK tűzrakó egy modern, mégis klasszikus változata a hagyományos fatüzelésű tűzrakóknak. Mint minden más tűzrakó, a fatüzelésűek is ideálisak az otthonod külterébe központi elemként, így egész nyáron élvezheted a szabadban töltött időt. Mivel a tűzrakó fával működik, füstképződéssel jár. Sokak szerint viszont ez hozzájárul a hangulathoz, mivel számukra a tábortüzek nosztalgikus illatát idézi még gyerekkorból. Ezen oknál fogva a ROSENFINK tűzrakó egy tökéletes választás mindazok számára, akik egy letisztult és elegáns fatüzelésű tűzrakóra vágynak.

Nasik és italok a tűzrakó mellett

Hogy még jobban kiemeld az együtt töltött idő kényelmét és hangulatát a családdal és barátokkal, néhány rágcsálnivaló és ital tökéletes kiegészítője lehet a tűzrakó melletti üldögélésnek. A nyílt láng lehetővé teszi a sütögetést, legyen szó forrócsoki melegítéséről vagy pillecukor pirításáról, ami akár a gyerekeknek is kiváló program.

A fa- és gáztüzelésű tűzrakók is tökéletesek a nasik elkészítéséhez, így a VARME és a ROSENFINK is ideálisak a nyári hangulat biztosításához és egy kellemes italhoz.

Elengedhetetlen kellékek a tűz mellé

A nasik és italok mellett rengeteg más kellék van - mint a poharak és tálak - amelyek még hangulatosabbá tehetik az estét. Egy kinti asztal például remek kellékként szolgálhat ezek tárolására, így kihozhatod a lehető legtöbbet a tűz melletti üldögélésből.

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton