Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Strandtörülköző, pléd és egyéb piknikkellékek a tengerparti utazáshoz

Strandidő: A legjobb strandtörülközők és plédek a nyárra

Nyár a családoddal vagy barátaiddal a tengerparton? Tűző nap, kellemes víz. Legyen szó pihenésről és napozásról a homokban, vagy úszásról a tengerben vagy tóban, esetleg hideg italok kortyolgatásáról egy napernyő alatt, a megfelelő strandtörülköző és pléd elengedhetetlen a kényelemhez.

Strandtörülköző vagy pléd - melyiket vidd magaddal?

Strandtörülköző, hagyományos törülköző, steppelt pléd vagy hagyományos pléd. Számos lehetőség van, így annál nehezebb a számunkra megfelelőt választani: Mire kell figyelned a kiválasztásakor, az úticélra és programokra, esetleg másra? Több eldöntendő szempont is szóba jön a megfelelő törülköző vagy pléd kiválasztásakor:

  • Hányan lesztek a nyaraláson/kiránduláson?
  • Terveztek fürdeni is, vagy csak pihenni a tengerparton?
  • Milyen más dolgokat viszel?
  • Estébe nyúlóan fogtok maradni?

Ezek segíthetnek végiggondolni a lehetőségeidet és meghozni a megfelelő döntést. Amennyiben úszni tervezel, egy strandtörülköző feltétlenül szükséges, hogy megszárítkozz a fürdés után. Amennyiben sokan mentek, több strandtörülköző és pléd jó ötlet lehet. Esetleg visztek egyszer használatos grillt is a tengerparti vacsorához? Egy steppelt pléd segíthet melegen maradni ha a nap már lement.

Striped beach towel in red, white, grey, pink, and salmon colour
Strandtörülköző BACKA 80x160 vegyes
3000 Ft/db
plus
A készlet erejéig
Csak az áruházban
Large blue beach towel with flower pattern on laundry line
Strandtörülköző BACKA 80x160 vegyes
3000 Ft/db
plus
A készlet erejéig
Csak az áruházban
Striped beach towels in white, orange, and pink fuchsia hanging on wooden wall
Strandtörülköző BACKA 80x160 vegyes
3000 Ft/db
plus
A készlet erejéig
Csak az áruházban

Strandtörülköző

A hagyományos strandtörülköző elengedhetetlen a tengerparti utazásokhoz, főként, ha úszni is tervezel. A strandtörülközők általános méretének köszönhetően még leterített plédként is jól funkcionál, ám amennyiben úszni és napozni is tervezel, érdemes két törülközőt vagy egy plédet is vinned, hogy ne a vizes anyagon feküdj. A BACKA strandtörülköző nem csak divatos, de ráadásul több különböző színben és mintával elérhető.

Steppelt plédek

Egy steppelt pléd lehet a másik megfelelő választás a tengerparta, főként egy hűvösebb vagy szelesebb napon, vagy ha sokáig terveztek maradni. A steppelt plédek töltete több kényelmet és hőszigetelést biztosít, mint egy strandtörülköző - ezért ideálisak leterítve vagy takarózáshoz is.

Tengerparti tipp: homok nélküli pihenés lepedőn

Tudtad, hogy egy lepedő ideális, hogy távol tartsd a homokot a parton?

A gumis lepedő széles oldalának köszönhetően tökéletesek erre. Mindössze fejjel lefelé kell fordítanod az anyagot és lesúlyozni a sarkokat táskákkal, hűtőtáskával vagy bármivel ami kéznél van, majd alulról rájuk húzni a lepedő négy sarkát. Máris kialakítottál egy kis játszóterületet, amely ideális a homok távoltartására, és tökéletes a gyermekek számára is.

Egyéb elengedhetetlen kellékek a tengerpartra

Egy tengerparti utazás a nyári melegben a tökéletes kikapcsolódás. Ahhoz, hogy a pihenésedet még nagyobb szintre emeld, ne felejts el más strandkellékeket is magaddal vinni.

Tudjon meg többet

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral