Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Strandtörülköző, pléd és egyéb piknikkellékek a tengerparti utazáshoz

Strandidő: A legjobb strandtörülközők és plédek a nyárra

Nyár a családoddal vagy barátaiddal a tengerparton? Tűző nap, kellemes víz. Legyen szó pihenésről és napozásról a homokban, vagy úszásról a tengerben vagy tóban, esetleg hideg italok kortyolgatásáról egy napernyő alatt, a megfelelő strandtörülköző és pléd elengedhetetlen a kényelemhez.

Strandtörülköző vagy pléd - melyiket vidd magaddal?

Strandtörülköző, hagyományos törülköző, steppelt pléd vagy hagyományos pléd. Számos lehetőség van, így annál nehezebb a számunkra megfelelőt választani: Mire kell figyelned a kiválasztásakor, az úticélra és programokra, esetleg másra? Több eldöntendő szempont is szóba jön a megfelelő törülköző vagy pléd kiválasztásakor:

  • Hányan lesztek a nyaraláson/kiránduláson?
  • Terveztek fürdeni is, vagy csak pihenni a tengerparton?
  • Milyen más dolgokat viszel?
  • Estébe nyúlóan fogtok maradni?

Ezek segíthetnek végiggondolni a lehetőségeidet és meghozni a megfelelő döntést. Amennyiben úszni tervezel, egy strandtörülköző feltétlenül szükséges, hogy megszárítkozz a fürdés után. Amennyiben sokan mentek, több strandtörülköző és pléd jó ötlet lehet. Esetleg visztek egyszer használatos grillt is a tengerparti vacsorához? Egy steppelt pléd segíthet melegen maradni ha a nap már lement.

Striped beach towel in red, white, grey, pink, and salmon colour
Large blue beach towel with flower pattern on laundry line
Striped beach towels in white, orange, and pink fuchsia hanging on wooden wall

Strandtörülköző

A hagyományos strandtörülköző elengedhetetlen a tengerparti utazásokhoz, főként, ha úszni is tervezel. A strandtörülközők általános méretének köszönhetően még leterített plédként is jól funkcionál, ám amennyiben úszni és napozni is tervezel, érdemes két törülközőt vagy egy plédet is vinned, hogy ne a vizes anyagon feküdj. A BACKA strandtörülköző nem csak divatos, de ráadásul több különböző színben és mintával elérhető.

Steppelt plédek

Egy steppelt pléd lehet a másik megfelelő választás a tengerparta, főként egy hűvösebb vagy szelesebb napon, vagy ha sokáig terveztek maradni. A steppelt plédek töltete több kényelmet és hőszigetelést biztosít, mint egy strandtörülköző - ezért ideálisak leterítve vagy takarózáshoz is.

Tengerparti tipp: homok nélküli pihenés lepedőn

Tudtad, hogy egy lepedő ideális, hogy távol tartsd a homokot a parton?

A gumis lepedő széles oldalának köszönhetően tökéletesek erre. Mindössze fejjel lefelé kell fordítanod az anyagot és lesúlyozni a sarkokat táskákkal, hűtőtáskával vagy bármivel ami kéznél van, majd alulról rájuk húzni a lepedő négy sarkát. Máris kialakítottál egy kis játszóterületet, amely ideális a homok távoltartására, és tökéletes a gyermekek számára is.

Egyéb elengedhetetlen kellékek a tengerpartra

Egy tengerparti utazás a nyári melegben a tökéletes kikapcsolódás. Ahhoz, hogy a pihenésedet még nagyobb szintre emeld, ne felejts el más strandkellékeket is magaddal vinni.

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral