Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kültéri medence vízmelletti pihenővel

Pihentető tér a medenceparton

A medencék népszerű közösségi terek, és valószínűleg sok medencetulajdonos beismerné, hogy több időt tölt a medence mellett, mint benne.

Milyen bútorok illenek a medence mellé? Először is fontos, hogy a vízszéli székek és asztalok ellenálljanak a szélséges időjárásnak és hosszú élettartamúak legyenek. Nem minden fafajta viseli jól a folyamatos kintlétet, így a fémből készült székek, napozóágyak és asztalok jobban ellenállnak a víznek és akár évtizedekig is szépek maradnak.

Az acélból és polyrattanból készült UBBERUP napozóágy az UBBERUP kollekció egy darabja, egy 5 színben elérhető kávézó székkel és egy kétszemélyes kanapéval együtt.

Olvasd el tippjeinket a megfelelő napozóágy kiválasztásához.

A napozóágyat magában is használhatod, de akár kényelmesebbé is teheted a STOREHOLM ülőpárna segítségével, amely két színben elérhető.

A medence melletti pihentőtér kialakításához valami könnyen tisztíthatóra és karbantarthatóra van szükség. A sós vagy klóros víz, a napfény, a szél és az eső nem tesznek jót a legtöbb bútornak, ezért érdemes olyat választanod, ami könnyen tisztítható, és takarítsd le a koszt és a naptejek olaját legalább évente kétszer.

A NAGELSTI kerti székek strapabíró háttámlája és ülésrésze textilénből készült, ami egy műanyaggal bevont szálakból készült tartós, hálós szövet. Karbantartást nem igényel, színtartó, gyorsan szárad és könnyen tisztítható. A TAGEHOLM kerti asztal alumíniumváza nem rozsdásodik, az asztallap pedig műfából készült - egy karbantartást nem igénylő anyagból, ami rendkívül strapabíró és időjárásálló.

A fonott és zsinórozott bútorok szintén népszerűek a kültér berendezésekor. A szintetikus fonott bútorok ugyanazt a megjelenést nyújtják, mint a természetes anyagúak, viszont kiválóak a hosszútávú kültéri használatra.

A BANDSBJERG kávézó szék váza acélból, háttámlája és ülésrésze pedig polyrattanból készült - egy könnyűsúlyú, szintetikus, fonott anyagból. Strapabíró, UV-védett és időjárásálló.

Tudjon meg többet

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral