Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Három stílus a hálószobádhoz

4 hálószoba, 3 dizájn stílus

Minden ágynak van olyan elengedhetetlen kelléke, amely nélkül nehéz elképzelni egy komfortos helyet a pihenéshez: gondolj csak a párnákra, takarókra vagy éppen a lepedőkre. Ezeken kívül viszont szükséged lehet olyan kiegészítő tárgyakra is, amelyek igazán tükrözik személyiségedet és azokat az értékeket, amelyek fontosak számodra. Egyáltalán nem nehéz egy rendezett és konzisztens hálószobát kialakítani, csak egy hozzád közel álló téma, egy kis kreativitás és energia szükséges. Ennek a kidolgozásban szeretnénk Neked segíteni! Olvasd el az általunk ajánlott 3 dizájn ajánlást és válogass kedvedre stílusod szerint.  

 

 

 

A modern '60-as évek

Mostanában egyre többen alkalmazzák ennek a belsőépítészeti stílusnak az elemeit. A fából és fémből készült bútoroknak nagy szerepe van, és egyszerű, letisztult kialakításuk miatt ezek egyben a luxusérzetet is keltik. A színek is ehhez mérten egyszerűek, a szürkés-kékes és barnás árnyalatatok tökéletesen illeszkednek egymáshoz. 

Lényegében a minimalizmus jellemzi ezt az irányzatot, de persze kiléphetsz a keretei közül, csakis a kreativitásodtól függ. Ha tetszenek a '60-as évek kombinációi, viszont stílusodhoz igazítanád őket, tégy így! A kékes-barnás árnyalatokhoz tökéletesen illenek a  színesebb párnák vagy kiegészítő polcok. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Skandináv-félszigeten

 

Földrjazi fekvésük révén az ezen a térségen élők sajnos nem élvezhetik a folyamatos napsütést. Ezt azzal próbálják kompenzálni, hogy óriási ablakokat szerelnek fel a lakásokban és világos bútorokkal probálják meg még fényesebbé tenni a szobák hangulatát. A színek palettája elsődlegesen a fehér és a természetes színek, amik tökéletes harmóniában vannak a fa anyagú bútorokkal. Így a skandináv stílus leginkább a fényekre és a letisztult eleganciára összpontosít. 

 

 

 

 

 


Ki mondta, hogy a stúdiólakásban lévő asztalok nem lehetnek dekoratívak?! 

 

 

 

 


A bohém életmód kedvelőinek

Manapság a bohém és hipszter életstílus egyre népszerűbbé válik, legyen szó belsőépítészetről vagy divatról. A művészi véna a dekorálást illetően is kiélhető. Ebben a stílusban a bútorok mérete nem annyira központi elem, sokkal inkább az érdekesebbnél érdekesebb formájú és anyagú kiegészítők azok, amelyek igazán szellemessé teszik a szoba hangulatát. Ez az előző két stílusnak a teljes ellentéte, hiszen minden centimétert olyan dolgok töltenek be, amelyeknek jelentésük van és nem mindig illenek egymáshoz. De ez pont ettől olyan nagyszerű! Ha ehhez érzed magad közel, akkor lássuk be, nem kell mindig mindennek passzolnia. Tetszik a bohém stílus de mégis szeretnéd megtartani a kellő eleganciát? Itt az ötletünk: válassz egy erősebb színt és az ahhoz illő kiegészítők ne legyenek a leghétköznapiabbak, legyen bennük egy kis varázs! 

 

 

 

 

 


Kellemes pihenést az új hálószobádban! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról