Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Singles' Day

Vásárlás a Singles’ Day idején

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: Singles Day

A Black Fridayről vagy a Cyber Mondayről, azokról a napokról, amikor az év legnagyobb bevásárlásai zajlanak, már valószínűleg Ön is hallott. A Black Friday (Fekete péntek) indítja be a karácsonyi bevásárlást, a Cyber Monday (Kiberhétfő) pedig az internetes vásárlás napja. Az Egyedülállók napjával viszont már november 11-én elkezdődhet a készülődés.


A Singles' Day kínai eredete

Az Egyedülállók vagy Szinglik Napja az 1990-es években született. A Nanjing Egyetem négy egyedülálló hallgatója úgy döntött, hogy tartanak egy ünnepnapot maguknak, a párokat és a szerelmet ünneplő Valentin-napra válaszul. Ezen a napon az egyedülálló emberek partikon és egyéb eseményeken találkozhatnak egymással. Azóta ez a nap a világ legnagyobb vásárlónapjává is vált, az interneten és a bevásárlóközpontokban egyaránt. Ugyanúgy, ahogyan Valentin-napon a párok megajándékozzák egymást, ilyenkor az ember saját magát ajándékozhatja meg azokkal a dolgokkal, amelyekre mindig is vágyott - mindezt gyakran látványosan alacsony árakon.

Singles' Day a JYSK-ben

A JYSK is különleges ajánlatokkal készül erre a napra. Tájékozódjon hihetetlen akcióinkról itt, és iratkozzon fel email hírlevelünkre, hogy elsőként tudja meg, mely termékeinkre érvényesek nagy kedvezmények!

Person shopping online

További Singles' Day érdekességek 

Eredetileg a Singles' Day-t csak fiatal férfiak ünnepelték, és "Bachelors' Day" avagy Agglegények napjának hívták, de azóta ez átalakult, ma már férfiak és nők is ünneplik. Azért november 11-én tartják minden évben, mert a négy egyes szám (11/11) a Nanjing egyetem négy egyedülálló hallgatóját jelképezi. Az ünnepnap hagyománya azóta az egész világon elterjedt.