Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Ágyban alvó nő súlyozott paplan alatt és ágyban olvasó férfi

Egy súlyozott paplan segíthet a jobb alvásban

Te is sokszor érzed magad nyugtalannak, amikor elérkezik az alvás ideje, és nehezedre esik elaludni? Egy súlyozott paplan olyan érzést kelt, mint egy meleg, puha ölelés - nem is csoda, hogy sokan könnyebben alszanak el vele. A súlyozott paplan egy olyan extra nehéz paplan, amely nyomásával olyan pozitív hatásokat kelt, amelyek hozzájárulnak a jobb alváshoz.

Az erőteljes, de gyengéd nyomást, amit a súlyozott paplan hoz létre, angol szóval "Deep Pressure Touch Stimulation"-nak (DPTS) hívják. A kutatások eredményei jelenleg arra mutatnak, hogy a DPTS hatására nagyobb mennyiségben termelődnek a nyugtató boldogsághormonok, ezzel egyidőben csökken a stresszhormonok szintje, az alvást elősegítő hormonok pedig szintén nagyobb arányban termelődnek. Más szóval, a súlyozott paplan hatására kellemesebben és könnyebben alszunk el.

Súlyozott paplan üveggyöngy töltettel

A súlyozott paplan bárkinek megfelelő lehet, nem csak azoknak, akik elégedetlenek a jelenlegi alvásminőségükkel. A paplan súlya és a flexibilis és simulékony szerkezet lehetővé teszi, hogy nyugodtan ellazulhassunk, és hatékonyabb mély alvást tesz lehetővé, amelyből erővel teli, kipihenten ébredhetünk. 

A paplan extra nehéz, mert üveggyöngyökkel töltött zsebek vannak benne. Az üveggyöngyök súlyának köszönhetően a paplan a testhez igazodik, és gyengéd, egyenletes nyomást biztosít a test teljes hosszán.


Válaszd ki a megfelelő súlyú paplant

Azt javasoljuk, hogy olyan paplant válassz, amely körülbelül a testsúlyod 10-15%-át teszi ki. A GJENDETUNGA súlyozott paplan elérhető több változatban is. 

Kezdd el használni a paplant

A súlyozott paplant egész éjszaka használhatod, az első pillanattól fogva. Ugyanakkor a súlyozott paplan használata először kissé furcsa érzés lehet, úgyhogy egy kb. egyhónapos beszoktatási időszak hasznos lehet. Kezdd el használni a paplant egyszerre rövid ideig, és fokozatosan növeld a használat időtartamát.

Figyeld a reakcióidat

A gyengébb tüdőkapacitású vagy izomzatú embereknek azt javasoljuk, hogy használat előtt egyeztessenek a háziorvosukkal. Ha bármiféle kellemetlenséget érzel, ne használd többet a paplant.

 

Tudjon meg többet

Paplan útmutató

Paplan útmutató

A megfelelő paplan és párna hatása az alvásra

A megfelelő paplan és párna hatása az alvásra

Hűsítő hálószoba termékek és tippek

Hűsítő hálószoba termékek és tippek

Hogyan változtasd meg az alvási testhelyzeted

Hogyan változtasd meg az alvási testhelyzeted