Nagyméretű szőnyegek jó áron

A szőnyegek a beltéri díszítés egyik legnépszerűbb formája, mivel funkcionális és dekoratív célt is szolgálnak, és otthonosságot kölcsönöznek bármely helyiség számára. Emellett nem csak puhák és kényelmesek, de az akusztika javítására is kiválóak, ugyanis a szőnyeg anyaga elnyeli a hangot, így az kevésbé verődik vissza az olyan kemény felületekről, mint a járólap vagy fapadló. Minél nagyobb egy szőnyeg, annál jobb akusztikát biztosít. Egy nagyméretű szőnyeg ideális például a nappaliba, étkezőbe vagy hálószobába, hogy központosítsa a teret és vizuálisan összefogja a szobában található bútorokat. A JYSK választékában különböző anyagú, színű, mintázatú és anyagú szőnyegeket talál, így könnyen rálelhet az Ön igényeihez és ízléséhez illő darabra. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

9 termékek
  9 termékek

  A szőnyegek mérete

  Nagyméretű szőnyegek széles választékát kínáljuk különböző méretekben:

  • 130x193 cm
  • 135x190 cm
  • 140x200 cm
  • átm. 180 cm

  A szőnyegek anyaga

  A JYSK szőnyegei különböző anyagokban elérhetőek, természetes és szintetikus fajtákból egyaránt.

  • juta: durvább szerkezetű és természetes megjelenésű anyag, növényi rostokból készül. A juta kevés karbantartást igényel és rendkívül tartós.
  • polipropilén: a leggyakrabban használt anyag a szintetikus szőnyegek készítéséhez. Nem szívja magába a folyadékot, így könnyebben tisztán tartható más szőnyegeknél.
  • pamut: rendkívül meleg és kényelmes a talp számára, és a legtöbb otthonba illik.

  A nagyméretű szőnyegek tisztítása és karbantartása

  A nagyméretű szőnyegeink többsége nem mosható mosógépben, ezért karbantartásukhoz a következőt ajánljuk: törölje át nedves ruhával, folttisztítás esetén vízzel, vagy csak rázza fel és porszívózza ki azt. A szőnyeg élettartama jelentősen meghosszabbodhat ezekkel a kímélő tisztító módszerekkel. Egyes szőnyegek 40 fokon moshatóak és alacsony hőmérsékleten száríthatóak, a szőnyeg károsodásának elkerülése érdekében azonban feltétlenül ellenőrizze a terméken feltüntetett specifikációkat, mielőtt azt mosó- vagy szárítógépbe tenné.