Díszpárnahuzatok minden színben

Párnahuzatok segítségével könnyen megújíthatja régi, megunt párnáit, új színt adva a kanapénak, fotelnek vagy ágynak. A párnahuzatokat akár az évszakhoz is párosíthatja, nyáron világosabb színek, télen pedig sötétebb árnyalatok használatával. Néhány új huzat költséghatékony megoldás otthonának felfrissítésére anélkül, hogy díszpárnáit le kéne cserélnie. A JYSK választékában különböző színű, mintájú és anyagú díszpárnahuzatokat talál. Amennyiben szüksége van párnabelsőre, nálunk azt is megvásárolhatja. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online a JYSK.hu-n.

Milyen színű huzatot válasszak?

A díszpárnákkal színt vihet a lakberendezésébe. Amennyiben megunja a színt, a huzatot könnyen és gyorsan lecserélheti egy másikra. Az élénkebb színű párnák színt adnak a minimalistább bútoroknak, és feldobják a dekorációt, a klasszikusabb árnyalatok pedig ideálisak a színesebb bútorokhoz, mivel nyugalmat és eleganciát sugároznak. Természetesen az évszakokat is összehangolhatja a párnahuzatokkal - nyáron és tavasszal az élénkebb és világosabb, ősszel és télen pedig a sötétebb színvilág használatával.

Mosás és karbantartás

A párnahuzatok mosása és szárítása esetén fontos, hogy kövessük a terméken feltüntetett specifikációkat és mosási útmutatót. Arra is figyeljen, hogy alacsony hőmérsékleten és a hasonló színű huzatokat mossa együtt, és mosás előtt húzza be a huzat cipzárját.