Kávézó szék a hangulatos kertért

Legyen szó pihenésről a kertben, családi vagy baráti összejövetelekről, esetleg ebédről vagy vacsoráról a szabadban, a kerti kávézó székek ideálisak a mindennapokra és a különleges alkalmakra egyaránt. A kávézó székek fontos, hogy könnyűek, mégis strapabíróak legyenek, így bármikor kedve szerint áthelyezheti őket. Párosítsa új kávézó székét hozzáillő asztallal, vagy tekintse meg kerti ülőgarnitúra szettjeink választékát. A JYSK széles kínálatban kínál különböző stílusú, anyagú és színű kerti kávézó székeket, többek között például natúr, fekete, szürke és zöld árnyalatokban, így könnyen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő és ízléséhez illő darabot. Kínálatunkban állítható háttámlával és lábtartóval rendelkező, rakásolható és karbantartást nem igénylő kávézó székeket is talál. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Amennyiben új kerti kávézó széke nem rendelkezik párnázattal, egészítse ki azt egy kényelmes kerti ülőpárnával.

31 termékek
  31 termékek

  A megfelelő kerti kávézó szék kiválasztása

  Új kerti kávézó szék vásárlása előtt fontos átgondolnia néhány szempontot:

  • Mekkora a rendelkezésre álló hely? Nagyobb teraszra vagy kisebb erkélyre kerül majd a szék? Ez segíthet eldönteni a szék méretét - emellett az is rendkívül fontos, hogy a kávézó szék fedett vagy fedetlen helyre kerül majd, csapadék esetén ugyanis érdemes időjárásálló bútort választania. 
  • Hány kávézó székre lesz szükség? Gondolja végig, általában hányan használják majd a kerti ülőgarnitúrát. Ha nem gyakran tart kerti partit, akkor a nagy létszámú alkalmakra vásárolhat pár összecsukható széket kiegészítésként, amelyeket használaton kívül könnyű tárolni, mivel nem foglalnak sok helyet.
  • Milyen stílusban szeretné berendezni a kertet vagy a teraszt? Fontos, hogy új székei színe és megjelenése illeszkedjen már meglévő kerti berendezéseihez.