Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Dolgozószoba íróasztallal, szürke irodaszékel, fekete polcelemmel és fekete vitrinnel

VISION: Egy pillantás a jövőbe

A mai dinamikus világot a technológiai fejlődés és a gyors változás jellemzi. Ezt a modern dizájn is tükrözi, amelyre a VISION trendet alapoztuk. A VISION-t a technológiai innováció inspirálta, utalásokkal az űrutazásra.


A tér és idő fogalmát most új, eddig sosem látott módon tesszük próbára nap mint nap. A tiszta, mechanikus formák és felszínek nyers, természetes felületekkel kombinálva kiegyensúlyozott hatást keltenek. Élvezd a LADBY szekrény fehér ajtaján díszelgő geometrikus minták és a FREJ juta kosár kettőse által nyújtott összhatást.

White cabinet with a black vase and other décor, a white pouffe and a storage basket in jute


Az űrutazás és technológiai fejlődés csodálata megjelenik a trend formavilágában és a felhasznált alapanyagokban is. A MAGNUS váza körei is erre emlékeztetnek. A váza felszínének fényes felülete szintén jellemző a trendre.

MAGNUS váza körkörös formával egy asztalon gyertyákkal a háttérben
Váza MAGNUS ÁTM18xMA24cm ezüst
4250 Ft/db
5990 /db
Megtakarítás 29%
Csak az áruházban


Ez a magasfényű felületek és "ipari", mechanikus hatású színek: hűvös szürkék, meleg semleges színek és aszfaltfekete állnak a középpontban, melegebb zöld és piros színfoltokkal kombinálva.

Nézd meg a JYSK két másik trendjét is - a természet harmóniájából merítő EARTHEN LUXE és a régmúltat idéző LEGACY LOUNGE csak rád vár.

 

 

Tudjon meg többet

Hangulatos szilveszteri asztalterítés

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek