Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Natúr anyagú bútorok és meleg színek egy otthonban

Vidd be a tavasz melegét otthonodba

A tavasz már a nyakunkon, és minden egyes nap elteltével az idő egyre melegebb lesz, a napok pedig egyre hosszabbak. Hogy megünnepeljük a tavasz és a világosabb napok elérkeztét, teremts hangulatos légkört otthonod kidekorálásával. Organikus formák, rusztikus, természetes anyagok és meleg színek; ezek jellemzik az új Nordic Mood kollekciót. A kollekció a JYSK BELONGING elnevezésű trendjén alapul, mely segít beinvitálni a tavasz melegét az otthonodba.

A kollekcióban előtérbe kerülnek a lágyabb földszínek és a természetes anyagok teljes szépségében való alkalmazása, így ezen darabok nagyszerű kiegészítői lehetnek az otthonod tavaszi dekorációinak.


A nyugalmat árasztó földszínek és az organikus megjelenés nagyban hozzájárulnak a MADS váza meleg, otthonos és vissza-a-természetbe esztétikájához. A máznak köszönhetően az egyes vázáknak egyedi, áramló megjelenésű mintázata van, és ezért ideális dekoratív elem lehet a természetes anyagú bútoraid mellé. Használd a MADS vázát központi elemként az otthonodban, benne friss és igazi, vagy épp művirágokkal, így az fiatalos és letisztult légkört áraszt.


A HUMLE steppelt pléd az új Nordic Mood kollekció egyik elengedhetetlen darabja. A pléd ötvözi a természetes és rusztikus elemeket, hogy így egy melegséget árasztó, kényelmes darabot hozzon létre. A virágmintázat és a lágy barna és kék színek ideálissá teszik a kollekció természetes árnyalatai mellé.


A KLEMENS elemes lámpa bambuszból és papírból készül. Gyönyörű dekoratív elemként szolgálhat az otthonod számára, enyhe, hangulatos fényt árasztva az este és az éjszaka során. A lámpa visszafogott és szerény megjelenése ellenére egy erőteljes kiegészítése lehet a már meglévő tavaszi dekorációidnak.


Díszítsd az otthonodat gyönyörű és hangsúlyos darabokkal a harmonikus és hangulatos légkör megteremtéséhez. A STEFAN virágkaspó tengerifűből készül, így az otthonodban való felhasználásakor előtérbe helyezve a naturális anyagokat, kiemelve a természet a házba való bevitelének fontosságát. Az új Nordic Mood kollekció rusztikus anyagai kontrasztot alkotnak annak földszíneivel. A különböző darabok egyszerűen és stílusosan feldobják az otthonod, lelket és melegséget kölcsönözve a ház egész atmoszférájának.


A HORNFIOL díszpárna egy gyönyörű kiegészítés bármilyen étkezőgarnitúrához. A zseníliaszövetből készült párna kényelmes, puha elemként szolgál az étkezőrész számára. Az enyhe színárnyalatok tökéletesen ellensúlyozzák a tavaszi dekoriáció és természetes anyagok általános hangulatát, így ez a darab is remekül beleillik az új Nordic Mood kollekcióba. 


A LAURITS gyertyatartó az organikus formákat ötvözi a nyugalmat árasztó fehér színnel, így ellensúlyozva a természetes anyagok, mint a keményfa melegebb, enyhe árnyalatait.
A BALDUR csavart gyerta egy gyönyörű kiegészítő darab a LAURITS mellé, mivel könnyen elkülöníthető alakja és nyugtató színe ideális az otthonod hangulatának megteremtéséhez.

Az összes termék kapható a JYSK üzleteiben és a JYSK.hu-n.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei