Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Natúr anyagú bútorok és meleg színek egy otthonban

Vidd be a tavasz melegét otthonodba

A tavasz már a nyakunkon, és minden egyes nap elteltével az idő egyre melegebb lesz, a napok pedig egyre hosszabbak. Hogy megünnepeljük a tavasz és a világosabb napok elérkeztét, teremts hangulatos légkört otthonod kidekorálásával. Organikus formák, rusztikus, természetes anyagok és meleg színek; ezek jellemzik az új Nordic Mood kollekciót. A kollekció a JYSK BELONGING elnevezésű trendjén alapul, mely segít beinvitálni a tavasz melegét az otthonodba.

A kollekcióban előtérbe kerülnek a lágyabb földszínek és a természetes anyagok teljes szépségében való alkalmazása, így ezen darabok nagyszerű kiegészítői lehetnek az otthonod tavaszi dekorációinak.

Többszínű váza egy asztalon művirágokkal piros, lila és rózsaszín színekben
Váza MADS ÁTM23xMA25cm barna
4500 Ft/db
11900 /db
Megtakarítás 62%
Csak az áruházban


A nyugalmat árasztó földszínek és az organikus megjelenés nagyban hozzájárulnak a MADS váza meleg, otthonos és vissza-a-természetbe esztétikájához. A máznak köszönhetően az egyes vázáknak egyedi, áramló megjelenésű mintázata van, és ezért ideális dekoratív elem lehet a természetes anyagú bútoraid mellé. Használd a MADS vázát központi elemként az otthonodban, benne friss és igazi, vagy épp művirágokkal, így az fiatalos és letisztult légkört áraszt.


A HUMLE steppelt pléd az új Nordic Mood kollekció egyik elengedhetetlen darabja. A pléd ötvözi a természetes és rusztikus elemeket, hogy így egy melegséget árasztó, kényelmes darabot hozzon létre. A virágmintázat és a lágy barna és kék színek ideálissá teszik a kollekció természetes árnyalatai mellé.


A KLEMENS elemes lámpa bambuszból és papírból készül. Gyönyörű dekoratív elemként szolgálhat az otthonod számára, enyhe, hangulatos fényt árasztva az este és az éjszaka során. A lámpa visszafogott és szerény megjelenése ellenére egy erőteljes kiegészítése lehet a már meglévő tavaszi dekorációidnak.

Virágvserép növénnyel és fa polcegységekkel és dobozokkal mécsestartókkal, vázával és más dekorációkkal
Váza MADS ÁTM23xMA25cm barna
4500 Ft/db
11900 /db
Megtakarítás 62%
Csak az áruházban
Mécsestartó ASLAK ÁTM8xMA8cm zöld
700 Ft/db
1850 /db
Megtakarítás 62%
Csak az áruházban


Díszítsd az otthonodat gyönyörű és hangsúlyos darabokkal a harmonikus és hangulatos légkör megteremtéséhez. A STEFAN virágkaspó tengerifűből készül, így az otthonodban való felhasználásakor előtérbe helyezve a naturális anyagokat, kiemelve a természet a házba való bevitelének fontosságát. Az új Nordic Mood kollekció rusztikus anyagai kontrasztot alkotnak annak földszíneivel. A különböző darabok egyszerűen és stílusosan feldobják az otthonod, lelket és melegséget kölcsönözve a ház egész atmoszférájának.


A HORNFIOL díszpárna egy gyönyörű kiegészítés bármilyen étkezőgarnitúrához. A zseníliaszövetből készült párna kényelmes, puha elemként szolgál az étkezőrész számára. Az enyhe színárnyalatok tökéletesen ellensúlyozzák a tavaszi dekoriáció és természetes anyagok általános hangulatát, így ez a darab is remekül beleillik az új Nordic Mood kollekcióba. 


A LAURITS gyertyatartó az organikus formákat ötvözi a nyugalmat árasztó fehér színnel, így ellensúlyozva a természetes anyagok, mint a keményfa melegebb, enyhe árnyalatait.
A BALDUR csavart gyerta egy gyönyörű kiegészítő darab a LAURITS mellé, mivel könnyen elkülöníthető alakja és nyugtató színe ideális az otthonod hangulatának megteremtéséhez.

Az összes termék kapható a JYSK üzleteiben és a JYSK.hu-n.

Tudjon meg többet

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?