Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Zöld padlóváza, fekete sarokasztal és kanapé steppelt pléddel és virágos párnával egy narancsszínű szobában

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

A JYSK új Nordic Mood kollekciója a virágmintákat és stílusos textúrákat ötvözi finom, lágy árnyalatokkal a tavasz köszöntésére.

Fekete sarokasztal vázával és gyertyával kék üveg gyertyatartóban
Gyertyatartó FRILEV ÁTM12xMA17cm üveg
1000 Ft/db
1650 /db
Megtakarítás 39%
A készlet erejéig
Csak az áruházban


A FREISA díszpárnája és steppelt plédje gyönyörű kék és zöld virágmintázatukkal igazán lélegzetelállítóak. A tavasz nyugalmát sugározzák magukból, amely még a kinti hideg ellenére is melegséggel tölt majd el.

Fotel steppelt pléddel és virágmintás párnával


A díszpárna és a steppelt pléd nyugalmat árasztó hangulata tökéletes kontrasztban áll a kollekció különböző anyagú termékeivel. A VILBERT zöld padlóváza üvegből készült, rusztikus megjelenésével akár önmagában, akár hosszabb szárú virágokkal ideális dekoráció, mely a tavasz közeledtét sugározza majd otthonodban.

Tekintsd meg beszerzőnk kedvenc dekorációs elemeit is.


A SAMUEL talapzattal könnyedén új szintre emelheted a dekorációidat. A talapzat letisztult, ovális megjelenése eleganciát kölcsönöz a szoba számára. A SAMUEL-lel könnyedén áthelyezheted a növényeidet a padlóról magasabbra, a párkány használata nélkül. Nagyszámú szobanövény esetén pedig akár más talapzatokkal is ombinálhatod, amely kreatív és elegáns megoldást nyújt növényeid tárolására.

Tudjon meg többet

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

6 egyszerű ötlet kis lakások berendezéséhez

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció